Cafein Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben bir kere CNN izlerken Bushun konuşmasını vermişlerdi. Adamın ormanları tekrar kesime açmasını eleştiriyorlardı. Bush'un konu hakkındaki savunması, "If we cut down the forests, we won't risk forest fires." Kalkıp alkışlamıştım. Tabi 2 dakika sonra White House Correspondanttan düzeltme gelmişti :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Deli_Haci, 29 Ocak 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Ben bir kere CNN izlerken Bushun konuşmasını vermişlerdi. Adamın ormanları tekrar kesime açmasını eleştiriyorlardı. Bush'un konu hakkındaki savunması, "If we cut down the forests, we won't risk forest fires." Kalkıp alkışlamıştım. Tabi 2 dakika sonra White House Correspondanttan düzeltme gelmişti :) ehueh adamın dedigi teknik olarak dogru aslında. ahahahaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 "The future will be better tomorrow." - George W. Bush sen onu benim külahıma anlat.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla herif gusel solemis :) zuazhuazhz[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riverkhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: NuKe, 24 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: mal adam. Boyleleri ulke yonetiyo işte. Abicim ABDyi böyleleri yönetmiyor. O sadece kukla, vitrin mankeni.. Ne söylediğinin fazla önemi yok. Ama herif harbi çok komik. Bana nedense Tansu Çilleri hatırlatıyor. Tabi Bu sh, Tansu'yu fersah fersah aşmış.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 [spo1=omg bush!!][/spo][signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ahahhahahaahhahahah hasmez kopardi ya supe hahhahahahhah!!!!!!!gercek mi fotoshop mu bu[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bir de türkçe alsak..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 valla gerçek mi diil mi bilemiorum ama gerçek gibi duruyo[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gercek o gercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar