letscry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 selam bi kac gune ankaradan izmir e tasiniyorum cok acelesi yok ama burdan giderken ayarlayamazsam ordan birinden Toa cd si bulmam gerekebilir yardimci olursaniz sevinirim.[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 izmirin neresine geliyorsun ??[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 izmir de daoc güzeldir :) ama biz usa serverlerini tercih ediyoruz. lamarok alb lance hib de charlarım var :)[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 stj-atesbey yardimci olabilir sanirsam...[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 valla bugun geldim izmir e alsancak tarafinda ev tuttum hmm konak 2 diorlar bu kibris sehitleri cadesinin ordayim. yardim edebilecek olan olursa sevinirim.[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Elturco Warlock excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kıbrıs cad.?orda deep rock/bar var ordayız surekli gorusuruk.bu arada geceleri pek oralara cıkma cok -transatlantik,-var(nail büyükerman yorumu) travesti yerler valla[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbey Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Karşıkaya gelirsen yardimci olabiliriz sanirim.Bu arada pozi olm ne zaman gelion lam benim charda 50 oldu :O)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbey Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hayda kapi çaldi yannış yazmışım karşıyakaya gelirsen yardımcı oluruz özellikle stj kendisi daoc ilmahalidir lol :O).Onun hakkında bişi dicektim ama kızar şimdi biz ona kısaca kısaca .....hadi diim bare rh deriz.... :O).Rh nin açılımı ne peki ruh hastası ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehe saolasin bahs ettiler o gaylerden az bisey ogrendim dikkat ederiz az bisey kendimize artik.Valla kordon a yakin olmasa belki ordan tutmazdim evi ama isde ankaraliyiz deniz e hasretiz az bisey denizi gorunce dayanamiyor insan valla:P bide baya guzel yermis bence hersey elinin altinda marketten restaurant a berberden elektrikciye kadar hersey yakin tansas evin dibinde nerdeyse:)[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Elturco Warlock excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar