Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turklerın Rezilligi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yoğun küfür bombardımanından dolayı bu mesaj tarafımdan silinmiştir...

[Bu mesaj Wrong tarafından 13 Ağustos 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Murtaza tarafından 13 Ağustos 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ss yapamıom yardım cı olursan msn fılan yapalım cok rezıl ınsanlar bunları gostermek ıstıyorum[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
Mesaj tarihi:
allah ıcın bız boyle yaparsak yabancılar bıze kafayı takmazmı boyle kısıler utansın ya yemın edıom bızı karalıyorlar[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
Mesaj tarihi:
la olm buraya küfür yapıştırmayın lo. ben bile yazı yazarken kontrol ediyorum bazen. sövdümmü acep diye :D[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Underworld
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 4K :(
Mesaj tarihi:
Yani buraya cop doken esektir ya da lutfen isemeyiniz burası park yerimdir gibi birsey olmush burası.Kufur olayını bu kadar abartan bir millete bu oyunda gercekten rastlamadım.Turklerin rezilligi olarak ortaya bunu sunmak yanlısh yine de.Cunku cogunluk her zaman goze batar..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
(BANI ACILDIIII :) )
Mesaj tarihi:
bılıomda :D gorsenız adamları sonra gelmısler ozur dılıyorlar :D yabancılarada boyle yapıolar tabı bıze boyle grafikler fılan kucumserler[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
Mesaj tarihi:
kınadım[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
said:
Wrong, 13 Ağustos 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
Yoğun küfür bombardımanından dolayı bu mesaj tarafımdan silinmiştir...

[Bu mesaj Wrong tarafından 13 Ağustos 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Murtaza tarafından 13 Ağustos 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]

LoL[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]MSN:[email protected][b]
  • Yeni Oluştur...