MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: KucukHusamettin, 19 Ağustos 2005 03:32 tarihinde demiş ki: bu binboa uo vodkası di mi :) haha harbi ha.. bende gazetede gördüğümde ulan bu neye benziyo diodum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 muhaha o boğa burcu sembolu oradaki=) Birisi binboğa vodka çıkartmış demiş ama yeni çıkmadı, mey satın alıp imajını değiştirdi. Absolute nedir, Absolut olasın =) Vodka Energy zararlı diyen olmuş, 2 kere içip ölmessen gerisinde rahatsın, kalp krizi riski var ama tadı için değer.. birde vodka soda nedir? sek iç daha iyi..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yaw nedir bu zamane gencligindeki vodka redbull aski? icmeyin bu kadar cok votka.. erkeklik hormonlarina zararli hem =) Raki var mis gibi... alican bi kase yogurt 1 bas sarimsak zeytinyagi salatalik semizotu bi guzel karistirican bunlari koyucan onune ohh bi yandan Tanju Okan bi yandan raki
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tehlikeli diyil ya,ona bakarsanız sigara da kanser yapıo! zaten yararlı bişei olsa okadar insan votka enerji içmez ;) sadece enerji iceceklerindeki b1 ve b3 vitaminleri ile alkol ün uyuşmadığını ve tosik etki yaptığını (zehirlenme) duydum kimyager birinden (annem :) ) ama tabi ben içmiyim diye de sçlemiş olabilir,şuana kadar zehirlendimi hatırlamıyorum valla,ama şeker oranı fazla olduğu için kana çabuk karışıyo..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: DonCorleone, 19 Ağustos 2005 10:11 tarihinde demiş ki: icmeyin bu kadar cok votka.. erkeklik hormonlarina zararli hem =) evet çok azgın oluyorum =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar