Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evde iki bilgisayar ve kablo net var. kablo net bu bilgisayara bagli obur bilgisayara share ediyorum lan'dan fakat bir kac haftadir iki bilgisayar acik ve kablolar takili olmasina ragmen benim bilgisayarimda network cable unplugged ve obur bilgisayarda limited or no connection cikiyordu . baglantilardan ag baglantisini disable/enable edince duzeliyordu fakat bugun hic olmamaya basladi . network kurduk falan ama bir sekilde sent gidiyor az az ama hic recieved artmiyor . Sorun acaba ethernettenmi ?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 genelde diğer bilgisayarın ip alamamasından yada dns sapıtmasından kaynaklanıyor sorun. her iki bilgisayarıda kapatıp açmayı, bağlantının üstüne sağ tuşla tıklayıp onar demeyi fln deneyin. eğer ip yi elle yapılandırmadıysanız ip girmeyi deneyin.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 repair hiçbir zaman işe yaramıo.. bastan network kurmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eet bastan kur derim bende firewallı kaldırıp,"notify me when this conn." tikli ise bi kaldır. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar