Necro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bir forumda gezerken gördüm adamın imzasını ee böyle oldukça daha çok neftet ediliris adam cart curt hava atıo KNIGHT ONLINE KNİGHT EMPİRE ID:Gxxx ID:Gxxx LVL:46 LVL:48 SKILL:GLACIER MAGE SKİLL:FLAME MAGE CLAN:LVL_60_USTU_KLAN CLAN:1453
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Türkçeyi katlettim bende noob um :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ahaha eziğe bak, betada 48 mi olmuş, büyük başarı, necro, hocam sen kaç oldun?
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 62 oldukda :D town bomb yapmaktan :| 60 a düştüm master olamıos crystal kıtluğu var in hostes da bug var
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sen bug olduğunu inşallah oyunun kendi sitesindeki foruma da yazmışsındır. Hani tester'ız yaa...[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ne yascam ya ben oyuna bakaarım :D herşeyde bug var 100 relogla :D 30m para yaparım[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Üstat bunları sen yazmazsan, ben yazmazsam kim yazacak. Böyle vurdum duymaz olma. Yoksa empire'da işe yaramaz. Adamlar test serverını sundular ki millet tam açıldığı zaman sorun yaşamasın. Ama rapor etmek lağzım. Mesela Sundires(yanlış yazıyorsam kusura bakmayın) 'ta da sorun vardı. Ben onu yazdım. Yazmak gerek bence... Karanlığa Küfür Edeceğine Bir Mum Yak... :P[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
Öne çıkan mesajlar