arina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 biri benim günlüğümü okusa kötü hissederdim kendimi onun için bende başkalarını günlüğünü okumam.zaten amcamın günlük tuttuğunuda pek sanmıyorum=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 okumam.. okumasınlar diye de günlük tutmam.. zaten anlatılacak paylaşılacak güzel hadiseler varsa arkadaşlarım en az 5 er defa dinlemişlerdir onları yani artık ben bile anlatmıyorum onalra anlattırtıyorum hmm aslıdna ben günlük değil hafız tutuyormuşum da habverim yok[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
bitter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 babamın askerde tuttuğu günlüğü okudum harika bişey ya şimdi şunlar aklımda: 'kızımın(ben oluyorum) ilk dişi çıkmış dün' 'emeklemeye başlamış' 'haklı adam işi gerçekten zor(dedemi anlatıyor)' 'off bugün çok gergindim nursel(annem)lede bi garip konuştum ya kızında canını sıktım' bide lise defterleri durur o zamanların öğrenci gazetelerinden alıntılar şimdi benim manevi babalığımı yapan enyakın arkadaşlarının notları var süper bişey herkes saklasın bence çocuğu için[signature][hline]..nothing can compare to when you roll the dice and swear your love's for me..
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gereksiz olduguna inanirim..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 @Tyrande saymadım ama baya bi fazla[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
Öne çıkan mesajlar