Jathron Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Selamlar herkese!![hline]Como esta amigo For the death of those we don’t know Shall we kneel and say a prayer They will never know we care Shall we keep the fires burning Shall we keep the flames alight Shall we try to remember What is wrong and what is right Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Hoşgeldin Jathron. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Ayrıca son zamanlarda arabalar,motorsports,modifiye ile ilgilenen üyelerimizin Patinaj bölümünde gezindiğini duydum. İyi eğlenceler =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Bu ne yaf? Ne oluyor TR karakterlerime? Rezil oldum... Daha kötüsü üşeniyorum düzeltmeye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Olmuyo Nefr, olmuyo (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 *! 360 Modena Stradale'in içinden seslenir: * Hey selam Jathron... Piste gidiyorum bu aleti denemek için yeni aldım atla istersen sonra da forumu gezdiririm....[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) LevieMaxilack, 10 July 2003 13:06 tarihinde demiş ki: fereşsiz herifler yaaa. A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hoşgeldinnn[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.