Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Arkadaşlar ben geçenlerde televizyonda dinledim bu şarkıyı klibi falan da var ancak sonunda vermedi bilgilerini. bir adam söylüyor, klibi sonbaha kış gibi çekilmiş (ya da o hava verilmiş) adamın üstünde bir pardesü var, yer yer bi kadınla yatakta uyurkenki sahneleri gösteriyor slow bir şarkı. sözlerinin bir kısmı doğru anladıysam şöyle; "saçların gibi sarı, bana yakın güzel düşüm" google'da arattım bu sözleri bulamadım bilen varsa olaya bi el atıversin lütfen...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Berdan Mardini - Senden çocuğum olsun istiyorum ?[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Tabi evet önemli bir noktaya değinmişsin. Şarkı gerçekten çok güzeldi ve güzellik kavramım iğrençlikten çok uzak.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar