Crane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Video:http://koti.mbnet.fi/tigerius/tigerius.wmv Screenshots: [spo1=Before][/spo] [spo2=After][/spo][signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]FILES.GEN.TR [New File Center][Bu mesaj Crane tarafından 18 Ağustos 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 unoffical kendı actıgı serverda sılmıs onun dısında gunah[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 18 Ağustos 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bu ss yalan videodaki silahla ss deki silah farklı main handde birisinde bloodrazor var dierinde adını unuttugum mc drop sword var yalan yani.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 vay be !!!!!!!!1111111!!1[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 o müzikle bende silerdim[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Doğrumu fake'mi bilemem de.. bu lvl bir karakterin silinmesi günahtır. Emeğe saygısızlıktır. Hatta övünülmek için açılan şu başlıkta kınamak mübahtır! :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Fake degil sanirim ya, bu adresde baska ss'ler falan da var.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 60 rogue um olsa bende silerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 İntahar etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 BL de Alliance olmak zor zanaat, ben de silme noktasindaydim hem de 2 60, 1 30 karakteri : ) Horde acmak icin. Eternal sildi bu arada 60 mage ini, bence öyle abarti bi olay degil ki, zevk almiyorsan sileceksin yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 silerken sizde movie yapın ondan sonra aynı karakterı lvl1den acın daha seklınız olsun :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Penthesilea, 19 Ağustos 2005 00:11 tarihinde demiş ki: BL de Alliance olmak zor zanaat, ben de silme noktasindaydim hem de 2 60, 1 30 karakteri : ) Horde acmak icin. Eternal sildi bu arada 60 mage ini, bence öyle abarti bi olay degil ki, zevk almiyorsan sileceksin yani. Eternal aynı serverda undead oalrak aynı ismi kullanabilmek icin sildi... Yoksa silmezdi cunku zaten yeni acc alıp basladı undead side da.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 shippy katılıorum bu ss yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar