Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 1.5-2 hafta kadar önce tatilden bodrumdan dönreken hızlı feribotla bandırmadan yeni kapıya döneceğim hızlı feribotlarda alt kattaki koltuk sistemi biraz değişmiş eskiden numaralar masaların kenarlarında yazardı şimdi ise koltukların yanında yazıyor ve benm oturduğum yere göre sağ tarafta bir şerit halinde geniş koltuklar var ki bunların numaraları tavandaki bi plaketin üstünde yazmakta neyse ben oturduktan bir süre sonra bir grup insan o geniş koltuklara oturmak üzere geldiler fakat numaralarını bulamıyorlar koltukların tavana bakmaktan başka herşey geldi akıllarına hatta biri iyice abartıp -saklamış olabilirler diyerek minderi kaldırdı ve altına baktı bende bunun üstüne bir kahkaha bizim masada oturanlar benmle beraber gülüyorlar e naparsınız artık kapısına asmak lazım hızlı feribotun Bulabilirsen Otur koltuğuna diye... [Bu mesaj Mad_Can tarafından 10 July 2003 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 güzel...[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hoşlandım....[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hızlı feribot fln hikaye, denizotobusu sahane serin, hızlı, yer derdi yok cunku zaten her bindiigmde bomboş oluyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 o kadar boş değil aslında synthesizer bazen dolu oluyor özellikle avcılar deniz otobüsü kasıyorduk yer bulmak için gerçi hiç full çektiğini görmedim de arkadaşlar falan oluyordu yan yana oturmak için kasıyorduk yoksa tek kişilik yer oluyordu[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar