Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hiç hacker adam mert olur yiyemiyceğin yarra*gın altına girmez girmişsede tükürdüğünü yalar en azından lafının arkadasında durur[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: ReaL_DeviL, 08 Ağustos 2005 20:29 tarihinde demiş ki: OLM YAZIDIGIMI SLİYORLAR SÖZÜNÜ GERİ ALMASSAN GÜNAH BENDEN GİDAR YADA SENİ KARA LSTEYE ALDIRMIYİM edebinle dur burası mahalle parkı diil burda konuşurken üslubuna özen göster! 5 para etmez işlerle ugraşan adamlardan başka bişey degilsiniz. benide alın karalisteye. yemişim sizin listenizi. ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 real devil ne oldu sesin kesildi[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: ReaL_DeviL, 08 Ağustos 2005 20:25 tarihinde demiş ki: GERÇEKTEN HACKMİ YEMEK İSTİYORSIUN LANNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahaha çok güldüm ya saolasın. Bak bu Kadir; Buda sen ve senin gibiler; Haklarımm laaaaaannnnn hhahuh aksam aksam.
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ROLL ON THE FLOOR LAUGHING :D[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hood bırak böle tipleri muhattab olma ya böle kişilerle sen bak oyununa ben seni biliyom orc olamama ramen :) iyi birisisin bi PP için bu kadar tartıştın al bunlar bu kadar adam dayana madı sustu neden sustu çünkü haksız[signature][hline] [Bu mesaj oytun tarafından 08 Ağustos 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Buzi, 08 Ağustos 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: ReaL_DeviL, 08 Ağustos 2005 20:25 tarihinde demiş ki: GERÇEKTEN HACKMİ YEMEK İSTİYORSIUN LANNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahaha çok güldüm ya saolasın. Bak bu Kadir; Buda sen ve senin gibiler; Haklarımm laaaaaannnnn hhahuh aksam aksam. hahahahahahahahahahahahhaha ulan ahhaha karnım agrıdı gülmekten töbe yarabbim ahahah ulan buzuk ulan buzuk yine güldürdün gece gece. deli kadir uleeeyn vs. bonus kadir uleaayn[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>. diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Lamer liğe devam donjuan hackleme beni plzzzzzzz[signature][hline]Uninstall KO!!!bb
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Abiiiiiiiiii sitemize kıyma abiiiiiii ... ZUAHAHA çok güzel ya bu kadar da LAMER ini görmemiştim
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Real sen ne ayaksın olm kendine cok güvenion herhalde ? ceaser tr nin bu işi yapacagına inanmıorum kesin bu ceaser in charla girip bu işi yapmıştır anca öledir yoksa ceaser saglam arkadaştı
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arkadaşlar işte böle şu halimize bakın acıyorum devil sana nickin donunaosuran olmasın :D[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Death_TR sağlam dediğin arkadaş ı da gördük bu devirde kimse sağlam deyildir !
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi death_tr kankim o na inanırım sağlam diyorsa öledir dediği doğru olabilir[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Nym de öyle idi ama sonu pekde iyi olmadı Her neyse zaten K.O oynamıyorum :) Yabancılarla ıkına ıkına WOW oynamayı tercih ederim :P
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi nym i boşver onla bir arkadaşlık olmadı sadece konuşuyorduk ben daha 4x ken biz deathle aynı clandaydık ona cidden güveniyorum[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Sen Death_TR nin başına gelenden haberin yok sanırım boş ver o zaman ;)
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Buzi öldüm :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Burial de arşiv karıştırmış benden önce bulmuş ss i :D hood takmıycan abi ama dikkatli olmakta fayda var itemleri bi kaç günlüğüne başka bi acc.da tut sen yine de.[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 git ananı {Edit} yeter deli etme beni bi bok yapamazsın allahın lameri[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx [Bu mesaj Lonely tarafından 08 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ne oldu Hood dellendinmi len adam ne yazdı :D yanlış yere yolladın msj ı heralde
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hood senle görüşceğiz diyorya yarın chaırnı soyuk bulcaksın ona kızdım[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Real beklioz ne yapcan bakalım ...
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Başlığı kilitlettirmek zorunda bırakmayın. Küfürleşmeyin[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... [Bu mesaj Lonely tarafından 08 Ağustos 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 death çok beklersin ne yapabilir sanıyon :)[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 lütfen kitleme bırak daha caesar_tr yazcak[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx
Öne çıkan mesajlar