Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Arkadaşlar ben kablonet kullanıorum. Bugün makinayı formatladım yeniden kurdum icq yüklüycem fakat registering penceresinde takılıorum. Bilgisayarınız internete bağlı değil diyor. Ne yapsam ne etsem bu sorunu çözsem. Yardım lütfen.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 gene eski icq nu alırkende ayarlıyablirsin proxy asagılakrda bi yerde secersen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 her yere yazmak zorundamısn (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Bence dial-up ile register ol, daha sonra proxy kullanarak icq'ya bağlan kabloyla. Ben icq registrationda nedense hiç bir zaman proxy vs. ile bile bağlanamadım kablonet ile.[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 guzel fikir peki benim gibi pc sinde modem olmayanlar ne yapacak ? bi arkından external modem odunc alabilrsin ama bak buda olabilir evet[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar