twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ösymnin verdiği klavuzlarda aradım bunu yazan birşey yok final dergisinin rehber 2005inde girebilir diyor ama sözellerde girebilir diyor ben kafamı yicem şimdi delirdim : ( bide girebiliyorsam EA puanıma bakıcaklar okuldan 80 gelicek di mi 30 değil kabul ediyorum delirdim stressten biri bişey desin!!!! =////[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 girer.ama katsayı 0,3 ile carpılır.[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 saçmalama kuzenim nasıl girdi ve daha bi sürü insan deliricem OF OF OF[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abim girdiydi de 99'daki sınavda girmişti. kitapçıktan hatırladığım kadarıyla EA'lar giriyor işletmeye.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 işletme iktisat ekonometri ortak bölüm gibi değil mi biri bişey desin noolur :( koskoca final yalan mı söylüyo[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya saçmalamayın;insanları korkutmayın girebilir saılsallar işletmeye iktisata evladım..ve 0,8 le çarpılır puanları..ben hep onları yazdım girecem..üzme kendini..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 peki pu 0.8 le çarpılan okul puanım EA puanıma mı eklenir SAY puanıma mı ühüühüh aydınlatın beni son dakika paranoya krizim başladı[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 okul puanı 0,8 ile çarpılır, ea ham puanına eklenir, işletme ve iktisata girersin.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kanıt atılcım KANIT istiyoruuum[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet aynen ole ama senin nedir bu heyecanın seneye için olmamaz daha çok var bu senen için de biraz geç kalmış gibisin?[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya ben tercihlerimi yaptım mutluydum annem tutturdu ya almazlarsa die delirtene kadar beni konuştu bide ne zaman açıklancak merakı bide taşınma stressi deliriyorum =(([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ösym nin verdiği kitapçıkta arkada ortak dallar var ordan bakabilrisn[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 deli gibi bakıyorum hangi sayfa hangi kitapcık yeşil mi beyaz mı[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 resmi siteden veya finalin web sayfasından araman en saglıklısı olacak sanırım..[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yeşil kitapçıksayfa 121 tablo 6 nın devamı dio başında[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 finalin 2005 rehberlik kitabında var ama ama ben manyağım ösym desin istiyorum....[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 dina seni boğup nefessizlikten mosmor bırakana kadar sarılıp sıkmak istiyorum kızsan tabi =) ÇOK SAĞOL!!!![signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kızım ancak ölmesem daha ii malum bu dünyanın daha işletmecilere ihtiacı var ahuahau: )[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yok açık mordan koyuya dönerken bırakıcam =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ahuahau..hadi bakalım bu arada kaç puan yaptın merak ettim..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 EA 347 marmara ing işletme istiyorum benim dilimim 1.86 o bölümün 1.88 eh işte ama marmara ing ikttisat 2.54 onda daha şanslıyım 3. tercihim istanbul ing işletme ben onu beyazıtta sanıp bir aşkla oraya yazdım meğer avcılardaymış ühühüh[ senin nasıl? signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 18 Ağustos 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hmm benimki de 350 araştırdım ben aslında istanbulunki marmaradan daha iyiymiş ama ne yazık ki kampüs bulgaristana giderken solda olduu için puanı biraz daha düşükmüş..yoksa hocalar falan istanbulda daha iimiş..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gelin ege-iktisata:)[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben semt açısından dedin avcıları cidden sevmiyorum teyzem orda oturuyor ordanbiliyorum bide depremde evi hasar gördü ordan iyice tırstım anadolu yakası hep daha sakin geldi bana ((izmirliyim)) ondan bu marmara isteği =) sen neleri yazdın?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben boaziçi felsefeye ya da suny midir nedir onla uluslararası ilişkilere gitcem gerçi o 25 puan altım ama napim sayısaldan eşit aırlıa dönünce seçenek çok azalio[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar