banker Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yaw suan bilgisayarda virüs falan yok 2 tane anti virüs programı denedım hiç bir virüs bulmadı yanlız int explorer da bir sorun war kısa bir süre int explorer da sitelere girebiliyorum. yaklaşık 10 15 dk içinde explorer da bir şeyler oluyor ve hiç bir siteye giremiyorum yanlız ping atabiliyorum int bağlantım war hatta onlıne oyun bile oynuyabiliyorum. int explorer da bir virüs oldugunu düşünmeye başladım. veya bir şeyler karıştırmışım ondan kaynaklanabilir yardımcı olabilirmisiniz[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 denetim masasından program ekle/kaldır dan explorer ı kaldır tamamen sonra bi daha yükle olmassa mozilla filan kur[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Fire fox kullanarak dene bir..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 arkadaslar bu daha garip bi durum netscape de denedım firefox da denedım bir düzelme yok birisi açıklama yapmıştı araştırdım biraz 2 explorer acılıyor biri trojen biride normal explorer ve acılan explorer ı kapatamıyorum. explorer ı silip kurmayı denedım denerım. sanırıyorum trojen bu coderde baya uyanıkmış explorer a sokmuş explorerı açarken uyarı wersede kımse deny demiyor herkez allow dıyor bende allow dedım o andan itribaren bu durumdayım. napcam bilmiyorum :([signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kısa ve kesin çözüm format.[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 zor ama uzun vadeli çözüm: linux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar