facundo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 slm arkdaş lar ben yenı bı album aldım cd yı cıkarınca albumun ıcındekı kopy edım şarkılar calmıyor bunları nasıl mp3 halıne getıre bılırım winamp ta cd sız dınlemek ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nero burning prog. ile yapabilirsin. trackten mp3e ceviri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abi bende cd yazıcı yok gene olurmu o dedın porgramı nerden ednıre bılırım bı yardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bunu indirdikten sonra şarkıları mp3 olarak pc ne atabilirsin[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 cd-rw olmasına gerek yok sadece prog. yukluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 fıstık gibi media player varken niye başka bişe indiricenki? windows media player bu kopyalama işini gayet güzel ve hızlı yapabiliyo[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 winamp ile yapabilirsin. Winamp2ı aç cd yi koy. winamp a sag tıkla media library'yi aç. ordan devices dan cd yi seç. cd nin içindeki parçalar track01 track02 diye görünecek. Altta rip var ona tıkla mp3 e cevir. winamp pro yoksa mp4 e cevirebiliyosun.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 pro derken ne demek ıstıon en ustekı şifre yazdım yeremı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 neyın ıcıne rip edıo bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Janitschar, 18 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Bunu indirdikten sonra şarkıları mp3 olarak pc ne atabilirsin gercekden yararlı oldu saol :D kolay lık la yapıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 media player ile wma ya çevirebilirsin winamp ile bir kaç ayrı formata çevirirsin ama mp3 için pro olması lazım diye hatırlıyorum neronun da programı var bu iş için benim kullandığım ise bu "dBpowerAMP Music Converter" özellikle bazen boyutunu küçültmem fln gerekirken çok işe yarıyor her türlü formatıda çevirirsin cdden rip yaprsın vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 jukebox musicmatch adlı programla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar