fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 şimdi ben bugun ps 2 aldım kadıkoyden içinde chipli flm mesh 2 mi ne oyle bi chip varmış içinde sora 8 mblık bi memory kart da aldım original oyun vermedi adamlar iki tane kopya dvd oyun aldım biri pro evluation soccer mı ne dieri de siplinter cell şimdi 2-3 sorum var biri bu oyunlarda exit game die bi olay yok reset atıom ps2 ye oyundan çıkmak için normal midir yoksa oyunlarda mı bi acaiplik var ya da ben mi bulamıyorum oyundan çıkma tuşunu... ikinci sorum ise siplinter cell bolum atladıkça save ettikten sonra oyundan çıkıo bir ps veya ps uyumlu cd takın ekranı geliyor tekrar reset atıp oyuna girmek gerekio her blm bittinde dvm etmek için bu her oyunda mı boyle yoksa bu oyunda mı boyle ya da kopya olduğu için o aralarda bi kopukluk oluyorda ondan mı çıkıyor oyundan... bunların dışında bir de memory kartın dolması durumunda napılır? bu soruları bnm için yanıtlarsanız çok memnun olurum ve ayrıca yanıtlarınızda açıklama yaparsanız daha iyi olur çunku daha once bugunden once daha elime hiç playstation ve turevleri değmedi ilk defa bugun tanıştım o yuzden bazı sorunlar çıkıo elbet şimdilik sorularım bu kadar yardımlarınız için şimdiden teşekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hmm once su oyundan cıkma isini soliyim oyundan cıkmak ile kastin yeni oyun oynamak icin cıkmak ise reset tusu ile yapıcaksin bu isi ama eger dedigin aynı oyunu oyniyip ana menusune donmek ise oyunun icinden hallediceksin gelelim memorycart isine save ederken ana memonry kart ekranına donmesi normal deil eger bunu her oyunda save ederken yapıorsa algidin yere bi gotur derim memory kart dolunca yapabilicegin tek sey gereksiz saveleri silip yer acmak yada yeni memory kart almak savelerini silmek icin ana ekrandan Browse'a girip memory kart secenegine tıklayip bunu halledebilirsin.[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Memory card'ın orjınal sony mı?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yok sorun kartta deilmiş oyunda sorun var oyunun dvdyi ilk açılışta okuo alet ikinci yeni blmlerde hep dvd okur ya tekrar ikinciyi okumuyor o yuzden ztn goturdum adam bu oyun bozuk galba dedi başka oyun verdi ama bi metal gear 2 bulamadım ya bugun aldım bişi o da kaykaylısı çıktı onu da gidip yrn değiştircem arada lotr gusel baya ama zor bir oyun... memory kart silme olayını da bugun oğrendim... 3 gundur psm var ama deli gibi oynuyorum ewde her an acaip bağımlılık yapan bişi... arada bir kaç gusel metal gear tarzı oyun tavsiye edersenzi sevinirim saolun yardımlarınız için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Simofle, 09 July 2003 15:11 tarihinde demiş ki: Memory card'ın orjınal sony mı?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- memory kart ewt original sony memory kartı 8 mblik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar