Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akşama hangisini izleyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sin City ilk gözüme çarpan en güzel film :D

Arşiv güsel biyere upload etsende çeksek tabi mümkünse :D[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Mesaj tarihi:
@Pluton Aynen bende direk sin city'i gordum :), sen sin city'e bak..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Mesaj tarihi:
Be Cool, Constantine, Hitch, National Treasure, Sin City, SW3, Saints & Soldiers ve Coach Carter'ı önceden izlemiştim :)

(hmzz baya bi izlemişim farkında olmadan :p)

[Bu mesaj Ceday tarafından 17 Ağustos 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Garfield var. Şapsal bir senaryosu olan kötü ama eğlenceli bir film. O an içinde bulunduğun moda göre değişebilir ne kadar güzel geleceği. Kafa yormadan ekrana bakmak istiyorsan izle.[signature][hline]- burası neresi
- kolonya
Mesaj tarihi:
resmin açıklaması: benim uber arşivim var =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
@twist garfield izlenir mi ya direk waste of time sen en iyisi Constantine yi izle action var seytan var cebrail var daha ne istioonuzzz =)[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Mesaj tarihi:
sincity garfield veya hitch izle hitchi beğenirsen haber ver :) merak ediyorum[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya iyiyle kotunun kavgasindan baska daha iyi ne olabilir ozellikle OST sini A Perfect Circle gibi bi grup yapmissa killi kedilerle napcam dimi =)[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Mesaj tarihi:
said:
Zephyros, 17 Ağustos 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
ya iyiyle kotunun kavgasindan baska daha iyi ne olabilir

hmm
Saydırtma şimdi hehe[signature][hline]- burası neresi
- kolonya
Mesaj tarihi:
garfield a laf yok.adam hayatını yaşamayı biliyo...ohh mis yatıyo yemek yiyo...bütün işleri mal sahibi yapıo...ohhh daha ne lan.bide sevmiyonuz.bence kıskanıonuz...izlede ders al:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
  • Yeni Oluştur...