Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 intelin 64 bitleride 5 yildir falan piyasada xeon ve itanium diye geciyolar ama fiyatlari 1000$ in ustunde ama amd nin 64 bitlik opteronun fiyati masa ustu islemcilerden biraz daha pahali 250-1200$ yeni cikmis olmalarina ragmen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Vallaha pc benim işimi görüyor, ihtiyaç duyarsam alırım mac. Ya mesela os'da klasörleri felan böyle rahatça renklendiriyorsun bunun windows'da olmasını dilerdim mesela. Size çok basit birşey olarak görünebilir ama bence çok çok önemli bir özellik. Ben windows'umu seviyorum. Sizde sevin.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 www.apple.com/powermac ´den alintiThe Power Mac G5 is the world’s fastest personal computer and the first with a 64-bit processor — which means it breaks the 4 gigabyte barrier and can use up to 8 gigabytes of main memory.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bilmiyorum nasa in nukleer hesaplama icin aldigi bilgisayarlar bile 128bitmi :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 i 386 16 bitti yani harika hatirliyorum biriyle daha tartismistim, intel in ilk 32 bit islemcisi pentium, ilk defa spga paketleme orda kullanildi ilk defa 1 mikronun altinda cipset mimarisi kullanildi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yok yanlis hatirliyosunuz intelin business islemcileri var itanium 5000$, pc de ilk g5 oldu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 2007 yılında Microsoft GoldenHorn diye bi işletim sistemi çıkarıyorumuş... öyle diyorlar...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar