amon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ama unutulan bişey var bazı yaşamsal proteinlerin yapısı bozuluyo...nası onlar bozutulmcak??????[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 onada bir cozum bulunur heralde[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bazı kalp ameliyatlarinda ztn dondurma yöntemini kullananlar var. ayriyeten dağlarda sıfırın altı derecerlerde kaybolan bazı şanslı çocuklar, günler sonra çocukta hiç bir problem olmadan bulunduğuna dair haberler okumuştum. örn film: Austin Powers, hatta bu bölümde madonna'nın beatiful stranger şarkısı vardı Edit: murk'un bahsettiği tarzda bir dondurma işlemi tabii ki [signature][hline] [Bu mesaj mardoX tarafından 24 Temmuz 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 mutlak 0 a aniden inilecek bi teknoloji olursa kristallenme olmaz bence[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: onlyreal, 19 Temmuz 2005 03:58 tarihinde demiş ki: dondurma diye birsey olabilirmi sizce? Olabiliyormuş. Yedim az önce.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 evinizde artan ekmek varsa atmayın; buzluğa koyun. kullanacağınız zaman çıkarın yumuşasın afiyetle yeyin. yenisinden farksız.. ayrı topik açmak gereksizdi burda paylaşmak istedim :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kendimi donduramam ben[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tamam dondurmam. bu arada zannetmiyorum ben de öyle birşeyin henüz mümkün olduğunu. mutlak 0 a erişilse bile bu bi insana bir anda verilecek, bir anda geri alınacak da insan da ölmeyecek falan. zor gibi.ayrıca belli bi süreden sonra eski haline dönmesi mümkün olmaz sanmıyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Su anda tek hucrelı yasam formlarını dondurup cozebılıyorlari. fakat cok hucrelı yanı karısık hucre yapılarına sahıp canlılarda daha cozmeyı basaramadılar.Cok hucrelı yasam formlarında organların ve degısık hucre sıstemlerının olması ısı bozuyor onu halletmeye calısıyolardı dıye bılıyorum. NOT1:Bu arada o dondurma olayı buzluga atma mevzusu deıl bazı karısımlar enjekte edılıyor hucreye ve ozel bır sıvı ıcınde ısı dusurulerek yasam fonksıyonları en dusuk sevıyeye ındırılıyor. NOT:Bı ara NTV dekı bır belgeselde gormustum muhtemelen baska bır kanalda da olabılır emın deılım.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bundan yaklaşık 5-6ay önce sabah gazetesinin en arka sayfasında okumuştum. Dondururken kanı çekip kan yerine başka sıvı naklediyorlarmış. Fiyatı falanda yazıyordu hatta[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 mutlak sıfır neden olmayacaginin aciklamasi var burada [Bu mesaj huun tarafından 17 Ağustos 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: zlorwf, 15 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 19 Temmuz 2005 03:58 tarihinde demiş ki: dondurma diye birsey olabilirmi sizce? Olabiliyormuş. Yedim az önce. tam ben dicektim de bi baktım belki diyen vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Pluton, 16 Temmuz 2005 08:50 tarihinde demiş ki: said: diablotg, 15 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki: en küçük parçacık şu an bizlere hükmediyor ne zaman kji gelcek biz ona hükmetçez işte o zaman evrenlerin hakimi olacağız ups uçtun mu diablo :D Atom'a hükmedenlerin neler yapabileceği ortada, peki daha küçük birşeye hükmederek daha büyük bir enerji ortaya çıkartılabilirse?? dünya elimizde patlar belkide...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Amerikada donmuş halde bekleyen bir grup lösemili kişi var. Sanırım 20 yılı geçti bekleme süreleri. Bugünün teknolojisi ile eritemiyoruz ama onuda yaparız artık bir gün. Löseminin tedavisini bekliyor amcamlar..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ısın kılıcı ne zaman cıkıcak ya[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ilerde bu teknoloji belki olabilir ama gecmiste dondurma islemini yapmislar icin durum kritik bence . muhtemelen yanlis yolla dondurmuslardir onlari :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar