Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini dondurma

go2hell

Öne çıkan mesajlar

bazı kalp ameliyatlarinda ztn dondurma yöntemini kullananlar var.
ayriyeten dağlarda sıfırın altı derecerlerde kaybolan bazı şanslı çocuklar, günler sonra çocukta hiç bir problem olmadan bulunduğuna dair haberler okumuştum.

örn film: Austin Powers, hatta bu bölümde madonna'nın beatiful stranger şarkısı vardı
Edit: murk'un bahsettiği tarzda bir dondurma işlemi tabii ki
[signature][hline]

[Bu mesaj mardoX tarafından 24 Temmuz 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
tamam dondurmam.
bu arada zannetmiyorum ben de öyle birşeyin henüz mümkün olduğunu. mutlak 0 a erişilse bile bu bi insana bir anda verilecek, bir anda geri alınacak da insan da ölmeyecek falan. zor gibi.ayrıca belli bi süreden sonra eski haline dönmesi mümkün olmaz sanmıyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

Su anda tek hucrelı yasam formlarını dondurup cozebılıyorlari. fakat cok hucrelı yanı karısık hucre yapılarına sahıp canlılarda daha cozmeyı basaramadılar.Cok hucrelı yasam formlarında organların ve degısık hucre sıstemlerının olması ısı bozuyor onu halletmeye calısıyolardı dıye bılıyorum.

NOT1:Bu arada o dondurma olayı buzluga atma mevzusu deıl bazı karısımlar enjekte edılıyor hucreye ve ozel bır sıvı ıcınde ısı dusurulerek yasam fonksıyonları en dusuk sevıyeye ındırılıyor.

NOT:Bı ara NTV dekı bır belgeselde gormustum muhtemelen baska bır kanalda da olabılır emın deılım.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*
-Silenka- *Pure Murderer*

...........Saf olan kıymetlidir.........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pluton, 16 Temmuz 2005 08:50 tarihinde demiş ki:
said:
diablotg, 15 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
en küçük parçacık şu an bizlere hükmediyor ne zaman kji gelcek biz ona hükmetçez işte o zaman evrenlerin hakimi olacağız

ups uçtun mu diablo :D

Atom'a hükmedenlerin neler yapabileceği ortada, peki daha küçük birşeye hükmederek daha büyük bir enerji ortaya çıkartılabilirse??
dünya elimizde patlar belkide...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikada donmuş halde bekleyen bir grup lösemili kişi var. Sanırım 20 yılı geçti bekleme süreleri. Bugünün teknolojisi ile eritemiyoruz ama onuda yaparız artık bir gün. Löseminin tedavisini bekliyor amcamlar..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...