Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Arkadaslar bnet uzerinden w3 oynuyorumda. Oyun aciyorum ama kimse giremiyor. Bir turlu duzeltemedim sunu. Windows xp ve servis pack 1 var pc de suanda. Firewall a fln takiliyo millet galiba giremiyor. Kapattim ettim ne yaptiysam olmadi . Yardimci olursaniz cok sevinirim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sanırım port açman lazım insanların senin oyununa girmesi içn ama hangi portlardı unuttm googleden biraz ara bulursun[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Port isinden hic anlamamya su ana kadar isim de dusmemisti milletin agaz kokusunu cekmekten biktim valla yok atarim banlarim arkadas gelcek vb.........[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kullandığın modemin markası ne ?[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben de de ayni problem var biri zoom adsl x5 için port açmayı gösterebilir mi? tşk[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 zoom X5 de advanced config de DMZ ye giriyosun iç ipni ve açmak istediğin portları yazıyosun portun türünü seçiyosun save edip write setting diyosun[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 modemim zoom x4 yada x5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 arkadaslar modemim 5510 a miş baktim Onda dmz yerine ne var? Dmz diye bisey yok cunku [Bu mesaj Masticore tarafından 18 Ağustos 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben dmz diye bir şey bulamadımi ben de advanced setup ta açılan ekran şöyle:[signature][hline][Bu mesaj mardox tarafından 18 Ağustos 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 6112 portunu açmaya çalış[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar