Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karnim acikti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi kere bole hayvan gibi kokorec yedim iste mercanda abi eve bi gittim totomun deligi yanio resmen oturdum 1 saat agir bombardiman =)[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
aspava durum guzelde bahcelıye surusuyle yol parası alıyor :)

mıllı kutuphane kokoreccısı ve seker abının yerı kokoreclerının ustune yoktur[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
@apache:seker abının yerını bılen bırı daa amının cok sasırdım:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :)

ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
seker abı koparır adamı yaaa bolee gedce yıceksınn mayday sonrasıı koparktannn aclıktannn bı ceyrek yeter bana olcaksın sonra bı yarım alıyım ben dıceksın fln:) allah allahhh ankarada olsamda sole bı yesem :( sevgılerr[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Mesaj tarihi:
Benimde karnım acıktı şimdi,hemen yemeksepeti.coma girip pizza hutdan 1 adet tonbalıklı pizza sipariş ettim. Yanına promosyon olarak da değişik bitane istedim ohhhh bi ondan bi ondan[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
can sıkıntısından lazanya yapmayı ogrendım....
daa once yememıslere yada sevenlere burda patı huzurunda soz verıyom yapacam ıstedıgınız kadar yıceksınız:)

holeyyy
lazanya benım yapmayı ogrendıgım ılk yemek:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :)

Mesaj tarihi:
said:
ivy, 18 Ağustos 2005 15:10 tarihinde demiş ki:
@apache:seker abının yerını bılen bırı daa amının cok sasırdım:)

oranın eskı dedesını bıle bılırım ben :P[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
seker dedeyı yanı:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :)

Mesaj tarihi:
Pizza Hutdan sakın Akdeniz almayın. Sandiviç yiyin daha iyi. O neydi be :) Neyse,tonbalıklıyı lüplettim[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
benimde karnıç açtı en ii çözüm hemen bi dürümcuyu aramak ve birşeyler ısmarlamak..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • Yeni Oluştur...