dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sadece kokoreç kurtarmaz!!! Bafra pide, Chia kebap, Tek büfe falan gezerek yiyelim sağlam yiyelim yani :D[signature][hline]MONO(b)LOG
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bi kere bole hayvan gibi kokorec yedim iste mercanda abi eve bi gittim totomun deligi yanio resmen oturdum 1 saat agir bombardiman =)[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ankaradaysan aspava derim saat farketmez :P[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 aspava durum guzelde bahcelıye surusuyle yol parası alıyor :) mıllı kutuphane kokoreccısı ve seker abının yerı kokoreclerının ustune yoktur[signature][hline]shinsetsu desu..
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 @apache:seker abının yerını bılen bırı daa amının cok sasırdım:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 seker abı koparır adamı yaaa bolee gedce yıceksınn mayday sonrasıı koparktannn aclıktannn bı ceyrek yeter bana olcaksın sonra bı yarım alıyım ben dıceksın fln:) allah allahhh ankarada olsamda sole bı yesem :( sevgılerr[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Benimde karnım acıktı şimdi,hemen yemeksepeti.coma girip pizza hutdan 1 adet tonbalıklı pizza sipariş ettim. Yanına promosyon olarak da değişik bitane istedim ohhhh bi ondan bi ondan[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yeter aspavayı arıyorum benımde bır sınırım var[signature][hline]shinsetsu desu..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ton balıklı pizzaaa Hmmmmm.. *!Kendini Homer Simpson gibi hisseder* Ya bi ara toplaşıp semirsek işte... Kötü mü olur :D (İstanbul için dedim tabi)[signature][hline]MONO(b)LOG
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 can sıkıntısından lazanya yapmayı ogrendım.... daa once yememıslere yada sevenlere burda patı huzurunda soz verıyom yapacam ıstedıgınız kadar yıceksınız:) holeyyy lazanya benım yapmayı ogrendıgım ılk yemek:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: ivy, 18 Ağustos 2005 15:10 tarihinde demiş ki: @apache:seker abının yerını bılen bırı daa amının cok sasırdım:) oranın eskı dedesını bıle bılırım ben :P[signature][hline]shinsetsu desu..
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 seker dedeyı yanı:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Topiği gördüm karnım acıktı yaa[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Pizza Hutdan sakın Akdeniz almayın. Sandiviç yiyin daha iyi. O neydi be :) Neyse,tonbalıklıyı lüplettim[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 karnım çok aç çooook. gidip yemek yapçam da ayrılamıyom bilg. başından eheh. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benimde karnıç açtı en ii çözüm hemen bi dürümcuyu aramak ve birşeyler ısmarlamak..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Öne çıkan mesajlar