BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 dela helikopterle değil yamaç paraşütüyle yapar saldırıyı :P[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 şöyle bişi oldu diyelim :P pkk bunun yanından geçemez bence. en azıttıkları dönemde bile bu tip büyük bi olay gerçekleştirmediler.ama bu düşünceyi verende siz oluyosunuz abicim onuda söliyim [signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 basket potasıan benziyor.. sanki her an jordan gelip smaç basacak (ne o benim NBA bilgim jordan a kadar gerisini bilmiyorum ehueh)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bu uçuş gözlem kulesi sanırım =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yok yok 100 bin milyon tonluk akvaryum o :P[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Terör değil. Normal bir saldırıda gafil bir yer çamlıca. Bilinen birşey bu, savunması yok. Buyrun ali kırcanın yazısından alıntı ; İlk füze, son anda küçük bir yön değişikliğiyle, boğazın karşı kıyısında bulunan Çamlıca Tepesi'nde, televizyon verici kulelelerine çarptı... Kulelerin bulunduğu yerden duman ve alevler yükseldi bir anda... Patlama sesi İstanbul'u salladı... Hedefin ne olduğu belliydi... Ama ikincisi... Yön değiştiremedi... Doğrudan, kulelerin altında bulunan mahallelerin tam ortasına vurdu... Alevleri ve dumanları gördü vizörden... Ancak hiçbir ses duymadı... Kulakları sağır olmuştu sanki.. Bildiği tek şey "evi"nin orda olduğuydu... Karısı, annesi ve çocukları ordaydı... Donmuş gibiydi... Fiction bu bu arada.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Saldırı da, işi bilen ülkeler düşmanın gözlerini ve kulaklarını iptal eder. Bu da doğal olarak, çamlıca oluyor. Çamlıca'dan sonra radarları uçuruyorlar. Sonra sen uçaklarını hangarlara saklıyorsun, uçaklar kör uçmayı pek sevmez çünkü. Bunu en basidinden RA'da bütün powerplantleri dipdibe yapıp ortasına bir a-bomb yediğinizde low powerdan dolayı nasıl bir izbelik yaşıyacağınız konusuna örnek verebiliriz hehe.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 verdiğin örnek beni benden aldı..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 lol red alertte nükleer santral yapmazdım atom yiyince 2 vuruşta yamulurdu sora base mase kalmazdı. Dağınık şekilde santral dizerdim:). Bencede bütün vericilerin aynı yere toplanması saçma. terörü bırak canı sıkılan birisi bile patlatabilir yani.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar