Queen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yörünge dışında olan arkadaşımız Seregwethrinin PatiClone diye başlayıp turkpamoya dönüşen forumlarına üye olmaya calışırken Symantecin sayfası(norton var) acıldı ve bu sayfada dialer var dedi.Vay adi pati vay.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 o herifi ilk geldigi andan beri gozum tutmamisti zaten.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 norton yok bende de yönlendi o sayfaya yok dialer falan çok seviyosunuz bok atmayı korumuyorum adamı ama makinadaki bi açıktan dalan bi böcük olma ihtimali var[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Dev, 18 Ağustos 2005 15:47 tarihinde demiş ki: o herifi ilk geldigi andan beri gozum tutmamisti zaten. Bu cümlenin deyimleşmiş bir hali varmıydı ?[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 niye atılmıştı ki o ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 "O herifi hiç gözüm tutmamıştı" zaten diye deyimleşmiş kalıbı var diye biliom[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 dallamaydı birazcık[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eheh bilemiyorum o kadarını tanımam etmem. sadece atılmasına sebep olan olayı merak ediyorum.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar