fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Evet Bl de level 40 human warrior level 31 ne rogue 21 human priest 10 human mage Korgall da ise 18 ud warrior olan accmi satıyorum bu arada korgaldaki warriorun 90 golda yakın parası bulunmaktadır... bl dekilerde ise itemlar iyi ama para pek yok evet isteyen burdan özel mesajla ulaşabilir fiyat olarak 70 milyon düşündüm oynama süresi de mevcut hala baya bir süresi var bu ayın sonuna kadar ilgilenen olursa mesaj atsın İstanbul içi tercihimdir parayı elden almak için.. çok fazla pazarlık yapamam gayet iyi fiyat verdim ztn bu accye harcadım paralar 100 doları geçti yani gerek golduydu bilmemnesiydi o yüzden 70 e satıyorum ilgilenen mesaj atsın...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 17 Ağustos 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 pm den gorusek alabilirim ist teyim[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 cevap yazdım pmden bakabilirsin...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 up daha satılmadı hala elimde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 99 a satılıyor oyun 70 az be. 95 e sat bari[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 valla anlaştım biriyle 70 e hehe ticarette dönülmez bir kere fiyat verdim mi :D ucuza gidiyor farkındayım ama napalım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar