Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Şöyle bir sorunum var. Php kardeşim RAR dosyalarını' type'ını application/octet-stream olarak görüyor. işin kötü tarafı exe vs birton type da application/octet-stream olarak geçiyor. ve dosyanın rar olup olmadığını anlayamıyorum. benim sorunumda burda başlıyor. Not : lütfen dosya uzantısına bak fln demeyelim ole bişi kullanmak istemiyorum.[signature][hline]
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 o php ile mi alakalı yok kullandıgın browser tipiyle mi?
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hmm mime type'ların arasına kendin girsen apache'de belki işe yarayabilir.
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 server win2000 b urada iis de add mime map diye bir yer var oraya bakıyım bide ama anlamadığım zip i zip olarak veya ne biliyim image vs typları düzgün verirken neden rar da boyle yapıyo isimlendirmiyo. [Bu mesaj Ragnar tarafından 18 Ağustos 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sorun belli oldu öncelikle php.ini den extension=php_mime_magic.dll on yapıyoruz. sonra dosya yolunu gösteriyoruz mime_magic.magicfile = "c:phpmagic.mime" ve sorguyu yaparken $_FILES['uploadfile']['type'] yerine mime_content_type($uploadfile); kullanıyoruz ve sonuç olarak :application/x-rar alıyoruz.[signature][hline]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hmm şimdi tekrar baktım bende. kalıcı olması için conf içinde mime.types da editlenebilir. sadece host hizmeti alanlarda kontrol panelinden ekleyebilirler. ilk yazdığım bunla alakalıydı zaten. dll import etmekten daha iyidir gibi geliyor bana.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu
Öne çıkan mesajlar