Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 MYKOda kral yeniden seçiliyor arkadaşlar.bilgilerinize...[signature][hline] Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 başbağkan cem uğzan :D de mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Biz klancak M ye oy vercez, öyle görünüyor..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Baelithilie, 17 Ağustos 2005 00:01 tarihinde demiş ki: MYKOda kral yeniden seçiliyor arkadaşlar.bilgilerinize... lvl kac oldun ayhan ? :-?[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bişi dicem bıraktğın gibi duruyo :D lvl 42 daha :D:D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hakikaten n00bz benim için bi zıplama tahtası oldu, bi priest için bile lvl kasmak zor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 beni turizm bakanı yaparsanız kabinenizde olurm.Tanıdıklarım war arkam guvvetli ;)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Lvl 45 oldum alper :D:D Abi bence lag sorunu yavastan cözülüyo mykoda ben oyumu her halükarda murtazaya verdim coktan :D gelin yanlız bırakmayın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahahuha necrooo içinde patlasın olm, bak adamlar geri geliyo vermiyom sana malzeme filan. izuyla satıp karı kızla yiycez :D adamlara lazım olur klan malzeme dağıtımı durmuştuuur! izual da satmadıklarını verir artık :P döniceğinizi biliyodum zaten, buffy itemlere çökmüş demeyesiniz diye her itemle ilgili kayıt tuttum. ne kimde hepsi yazılı. ama izuya verdiklerimi yazmadım. neyse işte. itemleriniz duruyo geldiğiniz an elinizde bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 :) murtaza su an aday ve kan kardeşliği klanı da oylarının bi kısmını ona vericek sanırım :) item konusunda da şunu sölemek istiyorum. Zaten acayip item almadım ıvır zıvır +6M para almıstım...ıvır zıvırın bi kısmı satıldı(4-5 parcası) geri kalanlar hala elimde...bilgilerinize :) geri dönün artık :D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Nası aday ya,bırakmadınızmı abi mykoyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Nasıl adayım? Oyuna girmedim bile be :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 :D gönüllerin adayı murtazaaaa :P yirim murtazayı bana oy verin yarın bi civciv açıyorum myko da :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Murtaza hala en tepede olan klanların liderleri otomatik olarak aday oluyomuş sanırım. bence artık lag da düzeldi az biraz. artık geri dönün be abi :D:D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 geliyosanız söyleyin itemleri satmayalım :D lüferin arkasında süper bi gazino bulduk izuyla, parayı purilerle yiycez :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben selith i tavladım onla yicem paramı :-P[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 la olm bırak onu, kaşar o kaşar. minerva var bak. güzel değil pek ama namuslu temiz hamarat bi kız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 dönün artık mykocular yaw! sadece buffyle benle necroyla olmazki bu iş :D devlet elimden tutsun :D:D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 laglı fln ama oyun çok güzel, öğretici aynı zamanda. alın size örnek; malezya halkı 3 ırktan oluşmuştur. hindistanlılar çinliler malezyalılar. malezyalılar diğer ırklara feci vergiler dayatarak coşmaktadırlar. ama diğer ırklar çarersizdir çünkü ana vatanları çok kalabalıktır. örneğin çinliler 13. yüzyılda malezyaya göç etmiştir. lüzumsuz bi bilgi de mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 85.101.xxx.xx gibi bi ip alırsak lag azalıyor diyolar ama denk gelmedi hiç :)[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kaç kere re start yaparsam o ip e denk gelirim acap :D neyse beta test in gıral gısı jaine :P[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Baelithilie, 18 Ağustos 2005 12:57 tarihinde demiş ki: dönün artık mykocular yaw! sadece buffyle benle necroyla olmazki bu iş :D devlet elimden tutsun :D:D lan o kadar zamanda 45 mi oldun :s yuh .. neyse su anda makinada bile kurulu degil K serisinden gina geldi .. msnde de yoksun haberleselim ..[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ehueheue :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar