unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya arkadaslar bilgisayar satte bir takılıo hatta demin bilgisayarı acamadım baslarken ki memory runs bilmemne yazısında kaldı hep...sizce neden donuo[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 windows acildignda ciddi bi hatadan kurtarildi diyo mu[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hayır[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sıcaklık olabilir mi ? setup a girip bir bak bakim. yeni sürüm bir bios a sahipsen yazar.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yazılım kaynaklıysa az brz bekle düzelir takılması eğer düzelirse bekleyince bi format at sorun kalmaz yok düzelmezse sorun ya sıcaklıktan ya da işlemciden.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar