Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Arkadaşlar warrior withinde son bölüme geçemiyorum empressi 2. kez öldürdükten sonra gemiye biniyorum gidiyorum save etmek istemisiniz diyor ok diyorum save edip oyun menüsüne atıyor. hayır diyorum save etmeden oyun menüsüne atıyor. easy de oynuorum :D yardım plz.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 download ettiğin veya sana çekilmiş olan cd bozuk ondandır .. bende de aynısı var[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 arkadaşlar o oyunun sonu, eğer tüm life upgradeleri alırsanız dahakayı öldürüyorsunuz video giriyor ve save ettiriyor yani bi hata yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ay o oyunu bitirmek uzreyken format atılmıstı deli olmustum[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar