elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Wikipedia'ya göre punk rock = punk müzik. neyseaah[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Indie olarak size Death cab for cuite dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim .. gerçekten harika bir grup ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Vallaha şimdi şöyle bir durum var, greenday mesela, 3dayspunk dediğimiz üç günlük grup kategorisine giriyor. Öte yandan skate punk, punk rock punk ska lölö falan tarzı füzyonlar vardır. Skate punk dışında diğerlerinin birbirinden çok farkı yok, sex pistols direk punktı, punkla rock'ı karıştırmak, açıkçası.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Wikipedia'dan iyi mi bilcen, hıh![signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 10 dolarlık sayfa. bıraghallasen.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben greenday offspring derken eski albümleri diyorum ilk albümleri ikincileri ama son şarkılarına bakıp demiyorum bunu[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 3günlük.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 TOpiğin adını değiştirsinler bari .. Alexi Sept vs twistedemo Diyerek :-P ... tartışmayın arkadaşlar lütfen :( .. Ama Greenday de punk tarzına girmiyor .. Eski şarkılarının bi kaçı güzel .. Offspringinde öyle ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 offspringe laf yok x)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 twistedemo tamam kızma offspring cici :) .. Alexide herhalde msj atmaz artık ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 3gün.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 offspring bir[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sene 94, offspring albüm çıkarmış, self esteem dinlerdik.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 old schoollar yönetir her zaman :) pixies, sex pistols ve clash en cok dinlediklerimden :) offspring ve eski greenday hani punk rock sayılabilcek gruplardan mesela ama bilmiyorum yok new found glory dir hededür hödödür bende severim de punk demeye pek gönlüm elvermiyo açıkcası, yani punk etkileşimi olduğu gayet belli de ideolojik olarak da uymuyo yani yok emo aşk meşk boş işler :P[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Biraz bi iki CD baktım geldim (iyiler hatırladığım kadarıyla): Jimmy eat world, Hatebreed (farklı ama iyi gibi), Die Ärzte, Millencolin,Dashboard Confessional,nofx (çok eskilerden bunlar, bi de aynı isimli parkour grubu var lol), Knuckledust (bulmak zor olabilir), Afi, Dead Kennedys (bunlar da çook eski), Guttermouth (I am destroooying the worldd), Lagwagoon, Anti Flag, Propagandhi, Rise Against (Fatwreck grupları ) falan filan... Hi-Fi filmindeki gibi Vinyl dükkanım olsa keşke... Müz,k dinlesem paso :( İşinize yarar inşallah, CD kulesi devirdim valla :D[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 17 Ağustos 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 HATEBREED'E PUNK DEDI[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Jimmy eat world .. Bunların Şarkılarıda çok güzel ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bi dakka.. Jimmy eat world'ün neresi punk??????!!!!!??!![signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 onlar emocore dicem ... dicem dicem de bir başka olay çıkıcak x([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Slat ben punk demedim yukarda Arkadaşım söylemiş .. bende sadece şarkılarının güzel oldğunu söledim .. Punk demedim yani .. Yanlış anlaşılmasın ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya yapmayın etmeyin.. Bu gidişle britneyi de punk yapıcaksınız.. @ravena:arkadaş için dedim zaten [signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA [Bu mesaj Slat tarafından 17 Ağustos 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 HATEBREED EMOCORE YOK ARTUUK PROPAGANDHI PUNK YETER ARTUUUK[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 HATEBREED'E PUNK DEDI ADAM YA[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Alexi_Septimus, 17 Ağustos 2005 22:05 tarihinde demiş ki:HATEBREED'E PUNK DEDI Alexi ile gene aynı şeyleri yaşıyacağız sanırım. Parantez içinde farklı yazma sebebim oydu zati... Ayrıca ilk attığım mesajda şöyle bişiler yazmışım: hmm indie ve benzeri bi sürü şey dinliyorum (skala geniş çok) emo başlığına yazdığımı paste liyorum hemen (tembel şey): ... ya karman çorman ama şuraya da iyi gruplar yazmıştım... işte şurası Ayıklamadım türleri içerisinden, ayıklayın siz =) Bir sürü cd indirdim aynı rafta olanlar, benzer türler hatırladıklarımı yazdım. Önceden dediğim gibi; Ayıklamadım türleri içerisinden, ayıklayın siz =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [signature][hline]valandil ownz j0o!city sick,something's wrong in it.WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar