RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arkadaşlar Aranızda Indie veya Punk Dinleyen Varmı? Varsa Hangi Grupları dinliyorsunuz ..? EN çok sevdiğinz grup veya Şarkılar nelerdir? -Death cab for cutie -The killers -New Found Glory -The All american Rejetcs -Simple plan -Sum 41 -Yellowcard -My Chemical Romance -The Strokes -The Snow Patrol -Modest House Benim Dinlediğim Çeşitli Grup bunlar arkadaşlar .. Ve açıkcası tüm şarkıları birbirinden Güzel ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 punk severim benim ki de punksa tabi sex pistols eski offspring eski greenday edit;; sen seum41 a punk demişsin o zaman ben oldschool punk dinliyorum muhahaha =) gibi daha yumuşak punk ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 17 Ağustos 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 The Clash bilirim ben bir punk.[signature][hline]- burası neresi - kolonya
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Offspring inde bazı şarkıları güzel .. Greendayinde Wake me up,when september ends çok güzel ve Eski şarkıları açıkacsı şimdikinden Daha güzeldi :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: twistedemo, 17 Ağustos 2005 21:21 tarihinde demiş ki: eski greenday 3 günlük grup.[signature][hline]g3nk.
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tabi canım =) http://greenday2k3.freewebspace.com/custom4.html[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 9 senelik grup, 3 günlük ünlü.[signature][hline]- burası neresi - kolonya [Bu mesaj elvyn tarafından 17 Ağustos 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 3 gün önce kuruldular demedim zaten. 3 günlük gruptur ama. Piyasa punk olmaz. Ters.[signature][hline]g3nk.
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence 3 senedir ünlü değil... time of your life'ı duymuşsundur en azından bak bakalım kaç yıllık tamam türkiyede geç ünlü oldu ama greenday hep greendaydi[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya arkadaşlar Sadece Hangi Punk veya Indie grupları,şarkılarını dinlediğiniz sordum .. Kaç günlük olduklarını değil :( .. lütfen dağıtmayın konuyu .. Gün önemli değil önemli olan Şarkılarının güzel olup olmadığı ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 3 günlük.[signature][hline]g3nk.
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yeni albümleri punk değil bence alma ben de öyle yaptım =P ama offspringin ilk 3 albümünü al bana dua etceksin ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Offspring iyidir. Greenday 3 günlük.[signature][hline]g3nk.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hmm indie ve benzeri bi sürü şey dinliyorum (skala geniş çok) emo başlığına yazdığımı paste liyorum hemen (tembel şey): Dolu... sadece emo değil emocore, screamo ve benzerlerini falan da yazıyorum: Alkaline Trio, Armor for Sleep, Thursday, Deathcab for Cutie, Taking Back Sunday, Keepsake, Grade, Red Roses for Blue Lady, Hundred Reasons, No Use for A Name, No Motiv, Save the Day,Hot Water Music, Inside, Better Than Ezra... Ayrıca "emo diaries" isimli compilationları da indirebilirsin... Unutmadan My Chemical Romance ve bir dasaaa keşfi olan (tabi ben keşfettim, süperim!) Fall of Transition ve Reign of Frogs u da yazalım listeye. Bunların dışında Pinback, The Notwist, Azure Ray, Postal Service,The One Am Radio falan da var... ya karman çorman ama şuraya da iyi gruplar yazmıştım... işte şurası Ayıklamadım türleri içerisinden, ayıklayın siz =)[signature][hline]MONO(b)LOG
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Tamam greenday iyi güzel de offspring punk değil ki?![signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Offspring in şuana kadardki tüm albümleri elimde var zaten .. Greenday inde Mevcut ..(aslında abimde hepsi) .. Nese Alexi Yeter artık ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Offspring punk değil hakkaten, iyidir ama. Greenday 3 günlük ama.[signature][hline]g3nk.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ciddi ciddi tavsiye edecek olacaksak. Rancid diyorum. Eğlencelidir.[signature][hline]g3nk.
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ESKİ offspring albümleri offspringe laf etmeyin sabaha kadar kavga ederim aaaa bad religion dicem ama kavga çıkcak die korktum aman diyim nappiim =P[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 17 Ağustos 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Pennywise olabilir mesela. Hi standart olabilir. Bunlar kalitedir hep.[signature][hline]g3nk.
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Offspring çok laçka bir gruptur. Rapçilerle şarkı söyler oynar zıplar. burada bir sürü grup var.[signature][hline]- burası neresi - kolonya
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Punk Rock ayrı bir mevzu.[signature][hline]g3nk.
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Wikipedia'da Punk Music linki Punk Rock'a gidiyor direk. Ayrıca Punk Rock topicinde Punk'ın babaları olan The Clash ve Sex Pistols'un adları geçiyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Punk[signature][hline]- burası neresi - kolonya
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bence herkezin punk anlayışı farklı .. yanılıyormuyum?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 haklısın ben daha punk rock düşündüm sanırım =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Öne çıkan mesajlar