Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Datron'un eski modellerinden biri var (SiS650 çipsetli) ve Philips 107E66. Sorunum şu ki notebookun ekranı bozuldu bu nedenle F8+VGA modu ile 107E'den görüntü alabiliyorum ama bu modda SiS650'nin grafik özelliklerinin bulunduğu şey açılmıyor (sistray.exe) ve çözünlüğü değiştirirsem 107E'deki görüntü gidiyor (640*480 ve 60Hz yenileme ile çalışıyor sadece). Monitörün driverını yükledim ve anakartın grafik sürücüsünü update ettim fakat bir türlü yüksek çözünürlükte görüntü alamıyorum 107E'de. Yardım lütfen.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ekran kartının secondary monitor de desteklediği max çözünürlük ve refresh rate ne ?[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Anakartın tüm sürücülerini kaldırdım, şu an WinXP sürücüleriyle düzgün çalışmaya başladı. 1024*768@85Hz yaptım, rahatladım. Sağol cevap için.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar