Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ya mtv de gördüm ismi fln aklımda değil bir rock grubu kel bir solistimiz var genç güneş gözlüklü fln hatırladığım kadarıyla beyaz bir t-shirt giyiyordu bir binanın tepsindelerdi. şarkının nakarat bölümünde "somedaayyyy bla bla" diyordu areste someday die arattım bulamadım :) bi el atın[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 flipsyde[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 büyük adamsın[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eminmisin o olduguna? strokes olmasin o someday?[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Flipsyde mış rockta değilmiş zaten elinde gitarlı adamlar görünce rock die atladım :) Strokes un kini de indirdim hepsini deniym derken oda süpermiş[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Şu aralar MTV'de bol çalan ve beyaz tshirt giyen, gözlüklü bir flipsyde biliyorum.. Albümün adı We the People... Aradım resimlerini arkadaş tiplere bakar doğru muymuş grup diye ama bulamadım şimdi [edit:ben resim ararken sorun hallolmuş, doğruymuş :)] [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 18 Ağustos 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar