monsterMAN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkdaslar swgde bırcok turk oyuncu varama ben oyunu anlatan hıch dturkce dokuman bulamadım bılenınız varsa lutfen soylesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Maalesef sitelerimiz bakım yüzünden kapalı, yoksa işine yarayabilecek birçok döküman olduğuna inanıyorum. Eğer bir sorunun varsa bu forumda sorabilirsin. http://forum.paticik.com/view.php?id=98091bu faq da belki işine yarayabilir.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 17 Ağustos 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackMamba Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Site için bir tarih verirmisin ne zaman açılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 onu ben veremiyorum, çünkü adminlere bağlı bir olay. serverın işlemcisi şu anda p3 800 olduğundan dolayı, forum dışında daha başka birşey kaldıramıyormuş. ne zaman yeni işlemci alırlar, o zaman site açılır.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar