monsterMAN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkdaslar swgde bırcok turk oyuncu varama ben oyunu anlatan hıch dturkce dokuman bulamadım bılenınız varsa lutfen soylesın
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Maalesef sitelerimiz bakım yüzünden kapalı, yoksa işine yarayabilecek birçok döküman olduğuna inanıyorum. Eğer bir sorunun varsa bu forumda sorabilirsin. http://forum.paticik.com/view.php?id=98091bu faq da belki işine yarayabilir.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 17 Ağustos 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackMamba Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Site için bir tarih verirmisin ne zaman açılabilir.
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 onu ben veremiyorum, çünkü adminlere bağlı bir olay. serverın işlemcisi şu anda p3 800 olduğundan dolayı, forum dışında daha başka birşey kaldıramıyormuş. ne zaman yeni işlemci alırlar, o zaman site açılır.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Öne çıkan mesajlar