Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikte kaç kişi ingilizce biliyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
How many?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
fnrasızca bilen varmı die sorsan hani bi nevi de ingilizce bilmiyen yokki :)

bende biliyorum.yani 10 senedir ingilizce agırlıklı olarak okuyorum bilmessem ayıp :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
ogrenecez insallah ama ege sahillerinde kız tavlıyabilecek kadar var biseyler allaha sukur.:D

[Bu mesaj gokhaan tarafından 10 Ağustos 2005 08:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Anadilim gibi İngilizce biliyorum, utanmadan Almanca da biliyorum, Türkçe'm de yazılı olarak çok iyi buyrun ne vardı? İş arıyorum da :)[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 10 Ağustos 2005 07:41 tarihinde demiş ki:
English with me.

Ehue iyi güldüm buna :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
i live in englis[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Ben tercüme de yapıyorum (Ne lan bu, sidik yarıştırır gibi oldu)[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
%10 hiç bilmeyen vardır,
%50 ingilizce biliodur,
%20 fena deildir.
%20 Aşmış ingilizce hatta ingilizdir hatta konuya fransız kalmış bile olabilirler...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
said:
unaccompanied, 10 Ağustos 2005 09:32 tarihinde demiş ki:
i live in englis

Zuahha CMYLMZ'ın lafı süper :D[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
bütün okuduğum okullarda bir hazırlık sınıfı vardı mutlaka, bende gitmiştim hepsine her nasılsa :P unide bile önce hazırlık sınıfına gittik; so, *!pounds his chest* me tarzan u jane ok? :D

ama ben inglişi fallout oynamak için öğrenmiştim zamanında. ama iyi oldu şimdi tr de 10 sene sora çıkacak kitapları okuyorum :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Mesaj tarihi:
çok var çok

hatta any one ın böyle değil birleşik olarak anyone olması gerektiğini dont un virgül ile yazılması gerektiğini filan bile biliyorlar

bakınız ingilizce dehaları[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
  • Yeni Oluştur...