Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KNİGHT EMPİRE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler ya biz bu empire ı yüklicez de afallarmıyız dersiniz ne nerde nasıl nasıl öğrenecez her şey karışıkmış ya bilen bilgilendirsin pls[signature][hline]LvL 56 PaPeR MaGeS=BeRaMuS
Lvl 30 AsAsSiN=XeNoN,CyPeR
Lvl 35 ArCh=BeRaMus

!!!HER KES BİR GÜN 60 LVL OLACAK!!!
Mesaj tarihi:
Şu büyük İ leri I yapıp arama yapsaydın muhtemelen bütün bilgileri bulurdun dostum.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Mesaj tarihi:
said:
Katsumoto, 17 Ağustos 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
ben arama yapmadım sadece sordum canım :=<

İşte sorun buradan başlar. Bende kibarca arama yap dedim zaten. Böyle yüzünüze vurmamız mı gerekiyor? Sürekli bir şeyler yazılıyor bu konu hakkında. (En sakin tepi verenlerden biriyim bu konularda. Diğer cevapları görene kadar beklmen için seni azat ediyorum kolay gelsin)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Mesaj tarihi:
beta test e bi girdim abooo ne göriyim herkesde +8 silah :D[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Underworld
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 4K :(
Mesaj tarihi:
said:
Kasanova, 18 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
abi bu empire ı benim kluzende söyledi ne zaman geliyo bu veya geldi mi?

Size havale arkadaşlar :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

• Yeni Oluştur...