Katsumoto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 beyler ya biz bu empire ı yüklicez de afallarmıyız dersiniz ne nerde nasıl nasıl öğrenecez her şey karışıkmış ya bilen bilgilendirsin pls[signature][hline]LvL 56 PaPeR MaGeS=BeRaMuS Lvl 30 AsAsSiN=XeNoN,CyPeR Lvl 35 ArCh=BeRaMus !!!HER KES BİR GÜN 60 LVL OLACAK!!!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Şu büyük İ leri I yapıp arama yapsaydın muhtemelen bütün bilgileri bulurdun dostum.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Katsumoto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben arama yapmadım sadece sordum canım :=<[signature][hline]LvL 56 PaPeR MaGeS=BeRaMuS Lvl 30 AsAsSiN=XeNoN,CyPeR Lvl 35 ArCh=BeRaMus !!!HER KES BİR GÜN 60 LVL OLACAK!!!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Katsumoto, 17 Ağustos 2005 23:03 tarihinde demiş ki: ben arama yapmadım sadece sordum canım :=< İşte sorun buradan başlar. Bende kibarca arama yap dedim zaten. Böyle yüzünüze vurmamız mı gerekiyor? Sürekli bir şeyler yazılıyor bu konu hakkında. (En sakin tepi verenlerden biriyim bu konularda. Diğer cevapları görene kadar beklmen için seni azat ediyorum kolay gelsin)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kardeşimm sen beta testii oynamıyon mu[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 beta test e bi girdim abooo ne göriyim herkesde +8 silah :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 gelsede kurtulsak yaa valla fenalık geldi :D
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi bu empire ı benim kluzende söyledi ne zaman geliyo bu veya geldi mi?
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Kasanova, 18 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki: abi bu empire ı benim kluzende söyledi ne zaman geliyo bu veya geldi mi? Size havale arkadaşlar :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Öne çıkan mesajlar