sQu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Alliance olan arkadaşlar bana ingame : megu olarak ulaşabilirler. AV de zaman harcamak yerine günde 250k kazanabiliyorsunuz. Sadece düzgün bir takim olması yeterli. Voice chat kullanacağımız için türkleri seçmeyi tercih ettim. Zaten online kalma süresinde türklerden daha çok online olan yok. Horde olan arkadaşlarda bana 99616000 yada [email protected] msn adresinden ulaşırlarsa sevinirim. Şu anda BL deki standingde top40 neredeyse her akşam danışıklı 5-10 maç atıyor bu da 45-50k ya denk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ah bide server yazsan[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 evet her serverda seni bulabilirmiyiz yoksa oynadıgın belirli bir server varmı?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 BL yazmış,BL'de heralde...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hmm BL ( Burning Legion ) paticigin girdigi server diye biliyodum o yuzden server belli etmedim kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bence o kişileri şikayet etmeniz gerekir böle devam ederse oyunda ne eğlence kalır ne oyuncu[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar