Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 13:07 tarihinde demiş ki: Ciao güle güle demek oluyor az bi. Ciao - merhaba Come stai? - abi nası gidiyo işler Sto bene ... - valla nolsun bildiğin gibi iş güç..yuvarlanıp gidiyoruz..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ciao hem merhaba hemde güle güle demek diil mi? ciao...[signature][hline]These open doors... Alıntıla
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Alıntıla
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hoşgeldin işte yavaş yavaş herkesi aramıza katıyoruz aslında bu pati saadet zinciri gibi bişi oldu ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ciao karsindakine selam/saygi isaretidir, karsilasmada ve vedalasmada da kullanilir. Bu arada hahaha demek istiyorum ben de fresko arkadasimizin gelisine : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 naber =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.