Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya ben sountrack biriktiriyorum ama bulamadiklarim cok özellikle godfather 2 nin müziklerine hastayim ama imesh kazaa falan bulamiyorum çünkü parça isimlerini bilmiyorum godfather 2 yi iyi bilen varsa söylesin özelliklede vito corleone nin kücüklügü var sicilyadan amerikaya geldiginde gemiyle limana yanasirken bi müzik çaliyo biri yardim etsin onun disindada sountrack meraklilari buraya yazabilir[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Cep telefonu melodisi bile var. Emule diyorum.[signature][hline]- burası neresi - kolonya
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Torrent linki budur Godfather2 OST için[signature][hline]MONO(b)LOG
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: dasaaa, 18 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Torrent linki budur Godfather2 OST için Verdigin linkte godfather1 in listesi var[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz
Öne çıkan mesajlar