kadavra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu samurai empire oyununu tam olarak nasıl indireceğimi (hızlı bir şekilde 5kbps ile değil) anlatabilecek birsi varmı?Bittorrent dediler indirdim hep sarı.Link mi kötüdür nedir anlamadım.Fire wallı ayarlayamadım bir türlü.Flashget ile bir tane indirdim çalışmadı.Bana kullanmama gereken programı linkini ayarlarını tam olarak anlatabilirsdeniz çok sevinirim.Özel mesaj atarsanız çok iyi olur iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cptKnight Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hızlı şekilde istiyorsan bir bağlantın 512 adsl filan olması gerekir flash get, dap gibi programlarla çekersen 20-30 kps civarında cekersin oyunu al buda adres. largedownloads.ea.com/pub/demos/uose/setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kadavra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ben bunu indirdim çalışmadı,yüklemede kilitleniyor.Yardım edebileceksen şu bittornado programının ayarları konusunda yardım edebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bu beta sürümü olduğu için patch yapılamıyor. Ama takılmalarda biraz sabredersen yükleniyor. daha dün yükleyip oynadım[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bunuda sabitlesek:P[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 BURDAN burdan bak tam 20 tane sonuç çıkdı[signature][hline] Msn 8-) [Bu mesaj DaraKoma tarafından 18 Ağustos 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar