MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 nerden indirebilirim söyleyebilirmisiniz ultima online ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 www.uo.com da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kardeş Sana özel olarak sölicem Çünkü Çok gizli bi site sana özel mesaj atarım orda ultima ile ilgili herşeyi bulursun ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Onun direk resmi bir linkini verebilir misiniz?Şimdi anti virüsle falan uğraşmak istemiyorum...[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [Bu mesaj SadGamer tarafından 07 Temmuz 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kaç saat oldu biri söylemeyecek mi link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Biraz açık konuşun kardeşim ne indiriyorsunuz?Oyunumu indircen cd sinimi aldın server mı arıyorsun?Yaz google ultima online diye bul kendine uygun bi shard ben hiç başlama derim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 burdan çek ama 630 mb !!![signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!! (Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...) *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cptKnight Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 http://download.gamezone.cz/UO/UOAOS_July_03.exe al bakalım. [Bu mesaj cptKnight tarafından 16 Temmuz 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: cptKnight, 16 Temmuz 2005 12:32 tarihinde demiş ki: http://download.gamezone.cz/UO/UOAOS_July_03.exe al bakalım. [Bu mesaj cptKnight tarafından 16 Temmuz 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Kardesım yukledı ordan arada download da sorun verıo 2-3 kes denedı ama sımdı yuklemıs sorunsuzca oynuyo[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
collektor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya beyler sizin werdiğiniz sitelere giriyrum girmiyo iç birine!!! yeni bi link söleyim pls burda mahsum kaldım allahın susurluğunda bi allahın int cafesinde ultima yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jamesbond Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bir kere Ultima Online indirilmıyor Bunu cd Lazım Bir daha bole ultıma onlıneyı nereden ındırecem dıye sorular sorma yoqsa rezilinm alasını olurusn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unleashed Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 http://www.ultima.cz/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=getit&lid=380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unleashed Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yukarıda verdiğim linki kopyalayım explorer a yapıstırısanız calısmaz. ana sayfaya gidersiniz. "flashget" tarzı bir programda indirilecek dosyalara yeni iş olarak tanımlarsanız indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Wasley, 11 Temmuz 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Biraz açık konuşun kardeşim ne indiriyorsunuz?Oyunumu indircen cd sinimi aldın server mı arıyorsun?Yaz google ultima online diye bul kendine uygun bi shard ben hiç başlama derim o ayrı. Sence neyi indirebilriz burası emülatör bölümü mü cd olsa indirir miyiz ben salak mıyımda 17 arama motrunda arayıpta resmi linki bulamadım?(Corpernic Agent kullandım)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya kardeşim bi arama yap bea en az 10 tane topic çıkar ya ayıp ya olmaz bu kadarda bide ahkam kesio kaç oldu bi cewap weren yokmu die allahım ya ya çok mu zor bi arama yapmak[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sabitlesek.......[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar