Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onun direk resmi bir linkini verebilir misiniz?Şimdi anti virüsle falan uğraşmak istemiyorum...[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(

[Bu mesaj SadGamer tarafından 07 Temmuz 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biraz açık konuşun kardeşim ne indiriyorsunuz?Oyunumu indircen cd sinimi aldın server mı arıyorsun?Yaz google ultima online diye bul kendine uygun bi shard ben hiç başlama derim o ayrı.
Mesaj tarihi:
burdan çek ama 630 mb !!![signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!!

(Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...)

*** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***

!!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!!

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yukarıda verdiğim linki kopyalayım explorer a yapıstırısanız calısmaz. ana sayfaya gidersiniz.

"flashget" tarzı bir programda indirilecek dosyalara yeni iş olarak tanımlarsanız indirir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Wasley, 11 Temmuz 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
Biraz açık konuşun kardeşim ne indiriyorsunuz?Oyunumu indircen cd sinimi aldın server mı arıyorsun?Yaz google ultima online diye bul kendine uygun bi shard ben hiç başlama derim o ayrı.

Sence neyi indirebilriz burası emülatör bölümü mü cd olsa indirir miyiz ben salak mıyımda 17 arama motrunda arayıpta resmi linki bulamadım?(Corpernic Agent kullandım)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Mesaj tarihi:
ya kardeşim bi arama yap bea en az 10 tane topic çıkar ya ayıp ya olmaz bu kadarda bide ahkam kesio kaç oldu bi cewap weren yokmu die allahım ya ya çok mu zor bi arama yapmak[signature][hline] Msn 8-)
  • Yeni Oluştur...