Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

180 search assistant


Kartan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar internette dolaşırken şu yukarıdaki site otomatik olarak açıldı ve ben farketmeden acaip bir quickbar oluşturmuş.Bu quickbar silinemiyor ve bu programında kökü bulunmuyor(bulunamıyor).Ekle kaldırda ismi olsa bile kendini silinmiş gösteriyor.Ve sürekli risk uyarıları almaya başladım.Bu programı silmeyi ve gerekli savunmayı nasıl sağlayabilirim?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ada aware se personal yükledim.Bir arattırdım tam 717 tane dosya buldu!hepsini silsemde,quickbar kaybolmadı.Artık başka şeyler denemem lazım...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben SpySweeper kullanıyorum, biraz oyun crackları arayım dedim ama yasal yani canım sıkıldıda :D .Sonra bi oyunun crackinin setupunu açtım (evet o kadar salağım :) ) Sonra 10 tane ad birden geldi spy sweeper sordu bunları bloklamak istiyormusunuz diye bende evet dedim.Sonra bu adlardan tamamen kurtulmam için sweep yapmamı önerdi.Ama sweep yapmadan da hiçbir sorun yaşamadım ama içim rahat olsun diye yaptım(Bu arada içinde 180 search barda vardı).[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(

[Bu mesaj SadGamer tarafından 15 Ağustos 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada SpySweeper'ın block özelliği inanılmaz kullanışlı startup shield ,internet explorer shield(giriş sayfası kurabiye[cookie yerine kurabiye demeyi seviyom] hijack , search page vs.) host shield ,Windows System shieldleri var(biraz abartmışlar işi) (bu arada cookie search hijack ie shieldinin altında.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(

[Bu mesaj SadGamer tarafından 15 Ağustos 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SAol bide onu yükleyeyim.Sistemim anti programlarla doldu...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o hede son zamanlarda acayip dadandı crack sitelerine fln. benim taktiğim sistem geri yukleme ile geriye almak sonra program filesdaki ilgili program klasorlerini silmek sonrada adware ile bi kere taratmak. tamamen temizleniyor bişi kalmıyor.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.


[Bu mesaj mdma tarafından 16 Ağustos 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en uyuz spylardan biri
hemen ad-aware spyware doctor falan arat bul kaldır ve ve

güvenli kipte aç makineni regedit yazıp ordan kalan artıkalrıda sil. yada download.com da ara regcleaner die bişi wardı belki oda kaldırabilir[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saolun söyledikleriniz için.Spysweeper çok işe yaradı.Yinede diğerleri aklımda olsun.Çoğu programımın bulamadığı zararlı programları buldu ve sildi.:-)Çok mutluyum çok:-)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kartan, 17 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
Saolun söyledikleriniz için.Spysweeper çok işe yaradı.Yinede diğerleri aklımda olsun.Çoğu programımın bulamadığı zararlı programları buldu ve sildi.:-)Çok mutluyum çok:-)

Ben söylersem sıradan bir .txt dosyası bile bütün bilgisayaranı p5 2gb ram yapar üstüne bide 100+1 ses sistemi çıkartır.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...