Alexian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arkadaşlar ben bir M. E398 sahibiyim ama CD'sinden çıkan program ile telefonun içine sadece Mp3 Melodi İmg vb. atabiliyorum. Bilgisayara bir sürü Java uygulaması indirdim ama atamıyorum. Yolunu bilen varsa lütfen haber versin. Bi program vb. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Eğer mobilephonetools u kullanıpta atamıyorsan, telefonuna java kaydetme olayını actırman lazım.Hepsinde acık gelmıyor,istege göre actırıyorsun. En yakın Setfon servisine git,7bölgede var,yarım saatte yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Teşekkürler sanırım o açık değil :) Mobile PhoneTools'ta yok işte java atamıyorum.[signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Eğer Büyükşehirlerden birinde değilsen ücretsiz kargoları var servislerin,kargoyla yolla,sorununu yaz tam olarak.Ücretsiz kargoyla geri yollasınlar,2 gün sürer. Bu arada program atıcakları için herşey gidecek(telefondaki telefon hafızası,melodi vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar