Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bloodscap Eu serverında Level 60 Hunter (Orc) ım ve Level 45-46 Priest ım var(Undead). Bloodscap veya Başka server da bir mage ile takas etmek istiyorum. Takas etmek istemeyip Level 60 Mage satmak isteyen varsa, 300-350 mılyona kadar satın alabılırım. Eylulden itibaren istanbulda olacagım. Agustos ayı icerisinde Çeşme-İzmir deyim. Agustosa kadar izmir den eylulden sonra istanbuldan satmak veya takas etmek isteyen varsa , Lütfen irtibata geçelim. (alliance veya horde farketmez. Keza server da)[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 priest ın mount u var hunter ın da epic mount u var bilginize...[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 peki sen elindekini satarmısın ??[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 mis gibi hunterın var üzülme soora mage alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 pm attım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sen naptın 300 350 milyon ya bana ver ben sana yapım level 60 mage 350 milyona :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 pm atan arkadaslar lutfen nereden oldugunuzu yazarsanız savınıcem.[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar