Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lens hakkında bilginiz varsa aydınlatırmısınız ?

SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

Kışın ömrü biten lensleriniz var ya... Onları kaba koyun ve her iki ayda bir sularını yenileyin... Yaz olunca en az 2 (yazıyla iki) çift harrcamalık lensiniz olucak. Bunları yazın denize, havuza girerken kullanıyoruz güzel güzel... Sonra sudan çıkınca lensleri çıkartıp kaplarına koyuyoruz... Bunu hergün tekrarlıyoruz[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
GOGGLE DEĞILDE GÖZLÜK YAZSANIZ HANİ

eğer sadece gözlük yazsaydım lens yerine gözlük takılması gerektiği gibi bir anlam çıkacaktı.

ayrıca caps lock hiç hoş değil[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jester, 09 Temmuz 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
0.75 ile 1 arasındaysa takmayabilirsin pek sorun çıkarmaz(mış). (ben direk 2.50 den başladığım için bilemicem :))

bu arada gözlük karizmayı çizer lafını da kınıyorum. karizmayı çizse ben şimdiye ohooo :D

sonuna kadar haklısın ne karizmayı çizmesiymiş aksine + puan bile kazandırır gözlük[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D

[Bu mesaj Dingaer tarafından 15 Ağustos 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lens pat diye düşmez.
bir seneye yakın süre kullandım, orta okula giderken mavi gözlü olayım karizma yapayım derdim (7-8 sene önce)...
o süre zarfında lens sadece göz bozuklukları içindir kelimesinin manasını keşfettim ve bıraktım
Lens'i max. 6 saat takmak,
en az 3 saat dinlendirmeden sonra tekrar takmak,
her seferinde lens suyunu değiştirmek,
ve asla lens ile uyuymamak gerektiğini biliyorum.

bazen lens göz kapağınızın içine bile kaçabilir ve onu ordan çıkarmak zordur, ben her türlü taktiğini bilirim ama bilmeyen birisi, beynine kaçacağını zannederek kucaklarıma bayılmıştı.

önerim önce kendine güzellerinden gözlükler dene, hiç bir model sana gitmesse, (neden olmasın kimine yakışmaz gözlük)
lens al..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 15 Ağustos 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
Lens'i max. 6 saat takmak,
en az 3 saat dinlendirmeden sonra tekrar takmak,
her seferinde lens suyunu değiştirmek,
ve asla lens ile uyuymamak gerektiğini biliyorum.

alexi hiçbirini yapmıyor.[signature][hline]valandil ownz j0o!
city sick,something's wrong in it.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...