Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 evet beyler işin alsı ortaya çıktı ben eziqlik edip şifreyi deiştirirken bir harfi basmamışım :-) şimdiden teşekkür ederim herkese pek bir yardım olmadı ama olsun yanlış topic için özürümüde bu yanlış topic de diliyorum :-) çok mutluyum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İyi,geçmiş olsun hadi. Fena rezil olmuştun ama,hacklenmemenin yolları falan,sonra ben heklendim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Fortuna, 17 Ağustos 2005 17:12 tarihinde demiş ki: evet beyler işin alsı ortaya çıktı ben eziqlik edip şifreyi deiştirirken bir harfi basmamışım :-) şimdiden teşekkür ederim herkese pek bir yardım olmadı ama olsun yanlış topic için özürümüde bu yanlış topic de diliyorum :-) çok mutluyum şuan Özrü kabahatinden büyük hikayesi gibim bişi olmuş :P aynı topicin altına yazsaydın daha güzel olurdu :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 g.o[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yanlız ban hacked başvurusu vermiştim o ne olcek?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ne mi olacak bida başvur ben kendimii geri hackledim carımı aldım size gerek kalmadı de zuahahaaha :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 beyler ben ciddi sordum bişiy olur mu? preminum yok gerçi gördüklerini bile sanmıorum.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Benim cc den bloklanmıs bir hesap icin başvurmustum.2 şer gün arayla 4-5 kere üst üste yazdım. Son yazışımdan 12 gün sonra açmışlar hesabı.Bakıyolar yani premiumsuzlarada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hehe iyi olmuş hadi :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 neyse bişi olmaz herade şifreyi maillerler biliom zati ama olsun :) bende üst üste 5 kezs hacked pass verdim :)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar