Syn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Birkaç sorum olcaktı: Size nasıl geldi bu oyun?Ayrıca demişki: we cannot guarantee which packaging you will receive. Nası yane?Bu "packaging types" nelerdir?Kargo flnmı yoksa paketleme biçimi vs.. fln mı? Kredi kart nosu şartmı?(Hackerlar fln dadanırda ondan endişeleniorm..) Türkiye'de satılır mı? Şimdiden Tşkkürler..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 içindekilerden bahsedio :) bozuk olabilirde yani :) ben 100 milyon bayıldım ankarasdan kuzene aldırdım[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Türkiyede satılıyor, değişik başlıklar var bu konuda. 2 tipten kastı iki farklı paket resmi. Kapak resmi dışında herşey aynı. Sen sadece EU olmasına dikkat et. Türkiyeden alırsan zaten illahaki EU olacak.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Synthetic, 17 Ağustos 2005 17:35 tarihinde demiş ki: we cannot guarantee which packaging you will receive. Burdaki dediği Oyunun kutusu. Bi horde kutusu war bide Alliance kutusu war.[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bunu da özel mesajdan sorsaydin ya yahu Herhangi biri geliyor, zaten kutuyu da bisey yapcak degilsin öyle durucak yani. Bana horde geldi, oda arkadasima alliance geldi, degistirdik biz de ben alliance oldugumdan, o horde oldugundan : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ve olmak kaydıyla[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar