Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Chat Board gibi kullanmışsınız ya aranızdaki şeyleri bi zahmet msn abi.[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 herkeste msn yok[signature][hline]Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 artık forumumuz vard sucukekmek clanına ilgi duyanlar ve üyleri lütfen www.sucukekmekclan.forumu.com clan chyperde el morad dır
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 cyper 1 e giriyorum. sucuk ekmek diye diye arrıcam sizi umarım bulurum.
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 www.sucukekmekclan.forumu.com da bizi bulabilirsin biz genelde geceleri giriyoruz[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yuh be yuhh, abicim Allah rızası için imzanı toparlasan ya, bu nasıl bir imza anlayışı böyle yaa... Bakınız ===>>> Nasıl İmza Seviyoruz... [signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. [Bu mesaj KaKsi tarafından 16 Ağustos 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bunası bi alana giriştir yuhh asıl sana be :D[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj atmamış olmam alanda olmamam anlamına gelmez, 1 saattir forumdayım sadece izliyorum...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ne güzel ne mutlu sana ne mutlu izlendiğini bilen bize :) Saygılar Sevgiler cyper Pianadan :)[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 çağrı imzanı düzelt gıcık etme beni düzgün imza olsun yazdıklarından daha çok gözüme çarpıyor
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 düzelttim biraz:D[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 chyper da millet lvl 60 oldu siz daha 20 lerde takılın ;)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 60 olduda tavanmı yaptı bende başka serverde 60 oldum diğerleride öle ama biz oyunu oynuyoz farkındaysan bak ekip olduk
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 60 olmak işte değil beraber takım ruhu ile bişiler yapmak önemli küçüğüm[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: findor, 16 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki: 60 olmak işte değil beraber takım ruhu ile bişiler yapmak önemli küçüğüm +1 :tup:
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: marksman, 16 Ağustos 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: findor, 16 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki: 60 olmak işte değil beraber takım ruhu ile bişiler yapmak önemli küçüğüm +1 :tup: bu gece beklioruz :)[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 www.sucukekmekclan.forumu.com sitesinden clanımız hakkıında bilgi alabilrisnz resimlerimiz var her clan üyesi kendini tanıtıyor. lvl ler 20+ oldu uehuehuehe
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende warior olarak gelecem cypher a el morad warior hem 2 tane rogue chitinim var satacam onlarıda :D süppperr olucak
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 http://img363.imageshack.us/img363/162/panzer7zt.jpg bakın olya hele
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: geri_donecem, 15 Ağustos 2005 12:06 tarihinde demiş ki: beyler chyper da karusta sucukekmek clanı kuruyoruz burdan duyurusunu yapmak istedim ilgilenen arkadaşlarım benim nickim zaotichi çağrının nicki panzer irtibatta olmak dileğiyle lvlim 21 :D çağrınınki 25 :D pelerin alacaz yakında para lazım :D :D :D :D :D :D Ohaa yazıya bak kaç tane smiley var.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Gothic_Angel, 17 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki: said: geri_donecem, 15 Ağustos 2005 12:06 tarihinde demiş ki: beyler chyper da karusta sucukekmek clanı kuruyoruz burdan duyurusunu yapmak istedim ilgilenen arkadaşlarım benim nickim zaotichi çağrının nicki panzer irtibatta olmak dileğiyle lvlim 21 :D çağrınınki 25 :D pelerin alacaz yakında para lazım :D :D :D :D :D :D Ohaa yazıya bak kaç tane smiley var. 8 tane var :D ya siz el morad deilmiydiniz a.k
findor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 elmoradız avare satma çitinleri alırız biz[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 iyi iyi bu gün sizin clana giriim tamam satmam ama parayı çabuk toplayın :D
findor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 heee sen clana gelcen bide para isticen utanmaz:D www.sucukekmekclan.forumu.com[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 rogue chitin kaç para bu cypherda ? hem sucukekmek te isterim ona göre :D
Öne çıkan mesajlar