Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sanane denmez,görüşümü belirttim.Önce adam ol. Oyun zevkini 2 paralık eden adamlar ancak öyle klan açar. Cs den bodozlama ko ya geçen adamlarsınız daha ne diyim. Ha bak,görüşümü belirtiyorum,istemiyorsan bana cevap verme,kimse zorlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hiç bi zaman cs çocuğu olmadım olmamda star craftla age of la büyüdüm... abicim senin söleme biçimin yanlış ondan sanane dedim sizim gibi adamlar felan konuşma böle hepimizin 60+ adamları var ama servetr değişikliği istedik. ondan böle[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 - İnsanın karnını acıktıran, ağzını sulandıran bir clan ! * the newyork times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Biraz abuk subuk yazmışım özür dilerim : Genede daha düzgün bir isim bulun bence :D saçma isimli klanlardan farkınız olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ulen ne oluyo burda kayseri yurtkur olarak hep beraberiz üstümüze adam tanımam orda[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 len ne sucukekmeyi cagri kendine gel blood da olmas ne o taklitci gibi orjinal bisey olmali klanin adi[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yaşım 20 kocaelinde ikamet ediyorum.adım murat ayrıca cyperde el-muradlara geçtiğiniz için çok ii oldu cyperde 33 lvl papaer/ice mage war.hep onu kasıyorum bugün 28 di.33 yaptım; bu arada kafede oynuyorum.deli_dumrul benim için ko bahane muhabbet ve dostluk şahane; tabi ko tecrübemde war.aranıza benide alırsanız sevinirim. nick:static_newbie/cyper /lvl 33/paper ice şu an cyper 2 buraya yazarsanız irtibat kurarız.umarım güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bi de klanın adının sucukekmek olacağından eminmisiniz :D başka bişide olabilir di ama; bu da olursa fena olmaz; saygımız sonsuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beyler morad da sucukekmek açıldı hayırlı uğurlu olsun deli_dumrul musun kardeş sen yapma be almayablirz seni çünkü ben delidumrul um eski adım beramusta ama gel yerin var hatıran olmuş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben zaten sana hitaben demiştim deli_dumrulu :) bu arada oyuna giremiyorum ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hayırlı olsun = Sucukları iyi pişirin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu arada oyuna girdim cyper 1 maradonda dolaşıyorum.nick static_newbie pm atarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 dilimi eşek arısı soksun dc oldum :D cyper 2 ye geçiyorum.nick static_newbie :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 biz genelde hep 1 de oynarız[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yarın görüşürüz. sabah 10 gibi oyunda olacam cyper 1 denerim. bak ya giremedim klana;rüyama girecek artık napalım iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 BABA YARIN SUCUKEKMEK CLANINI BULMAYA ÇALIŞ ALIRIZ SENİ BEN AKŞAMLARI GİRİYOM AMA 5 E KADAR PATİCİKTE ONLİNE OLACAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Belli bir levele kadar Kalluga ve asgada Takılıcaz Shot tan "LAN SUCUK EKMEK NERDE KALDI " diye bağırın biz size pm atarız benim level 22+ oldu dün gece açtım level 62 yolumuz var Leader : _silici Asist : _PANZER [ ben yani ] ASist : ZAOTİCHİ [ dorumu deli :D ] pm atarsanızda sizi buluruz Clan İsmi tam Yazılış : SucukEkmek[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 BU arada clana 18- almıyoruz öle karar kıldım az önce chyper 1 de online oluruz ben ZAOTICHL SON HARF (L) küçük yazınca ı yabenziyor ondan yazdım öle pm atanlara zorluk olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 peki deli :D ben işteyim oyuna girmem akşam girerim level kasın çabuk.[signature][hline]Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu arada -18 almıyoruz derken level değil yaş kast edildi. yani +18 yaş bi klan[signature][hline]Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 18- lvl deildir yaştır .çünkü dün clanı açtık elemanın birini aldık 17 yaşında hemen sorun çıkardı çok asabiydi. napalım attık biz ne item ne de başka bişe için oynuyoz arkadaşlarımızla güzel vakit geçirmek için biurdayız o eleman eğer okursa biz boss kesmek için oynamıyoruz ve ezik deiliz (daha lvl ler 20 boss kesmeye açlıştık ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 çalışmadık çalıştı :D kendi kendine...[signature][hline]Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 olm ben skil açtırıyordum neydi boss bilmiyomda . biz ersen le dm kestik dermişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 www.sucukekmekclan.forumu.com şimdilik idare edelim arkadaşlar[signature][hline]Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ulan çağrı helal olsun nasıl becerdiysen sen malsın başka bişe demiyom ay lav yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar