Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SucuKEkmeK clanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler chyper da karusta sucukekmek clanı kuruyoruz burdan duyurusunu yapmak istedim ilgilenen arkadaşlarım benim nickim zaotichi çağrının nicki panzer irtibatta olmak dileğiyle lvlim 21 :D çağrınınki 25 :D pelerin alacaz yakında para lazım :D :D :D :D :D :D
Mesaj tarihi:
evet SucukEkmek Klanı Kuruldu Nick PANZER yeni başladık Buffer ım sağlam kadro var yeni başlayanlar varsa gelsinler[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Findor The BlackGuard
Nick : Ersen11
Server : Diez
Clan : CarNage
Level : 6x
Kasar : Paladin
Mesaj tarihi:
Başka isim bulamadınız mı :D[signature][hline]Nicki değiştirdim.
Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Mesaj tarihi:
bence clanın adını
Blood™
yapın havalı isim :D
veya
My name is™
bu forum yukardan TM i göstermediği için öyle gözüktü :P

[Bu mesaj Aware3 tarafından 15 Ağustos 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Farketmez sucuk ekmek iyi. Cz ye geçmeye başlayıncada insan_deiliz falan yapabiliriz. :D
Size iyi kasmalar yakında bende gelecem.[signature][hline]Nicki değiştirdim.
Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Mesaj tarihi:
yanılmıyorsam bir dönemde ÇaySimit klanı vardı. :D Düşünsenize piknik sepetleri alınmış piana kırlarında mangal keyfi yapılıyor. off offf
Bayan arkadaslar evde börek çörek hazırlar erkekler mangal ile ugrasır. eheh[signature][hline]Name : Aeran
Clan : T®
Lvl : 6x
Class : Kasar Hood
Nation: El Morad
Server: Ares
Mesaj tarihi:
beyler bu yok gelince sizi bi göreyim laflarını yediririm yanlız belirteyim :)[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Findor The BlackGuard
Mesaj tarihi:
bab lvl kasacan dimi biz biraz iyi bi ekip olmayı düşünüyoz salam adamlarımız var eylül en geç ekim bitimine 60+ olamız lazım anlıyormusun böle olmassa yardımımız boşa çıkar bide yaş alim lütfen
Mesaj tarihi:
ya gelmek isteyenler okusunlar yeni başlayanlar felan

bizim çok sağlam bi ekibimiz var diez ve beramusta kastık level 58 60 + adamlar yaptık bıraktık yeni heycan olsun diye cypher da başlıcaz gelmek isteyen olursa alırız aramıza kaynaşırız ortamın sıcak olması önemli olan level düşük pek bişi ifade etmez

Elimizde 1 Archer
1 Asassian
2 Buffer / bp
1 Warrior var
tecrübeli oyuncu[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Findor The BlackGuard
Mesaj tarihi:
beyler sercan ve emrah ve burak konuşmalarımız sonunda elmorad olmaya karar verdik hemen el morad char açın ama hemen sercan emrah duydunuz mu konuştuk tartıştık elmorad olacaz chyper da haberiniz olsun
Mesaj tarihi:
sanane ? bizim tipimiz değilmi kendi clanımız[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Findor The BlackGuard
  • Yeni Oluştur...