geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beyler chyper da karusta sucukekmek clanı kuruyoruz burdan duyurusunu yapmak istedim ilgilenen arkadaşlarım benim nickim zaotichi çağrının nicki panzer irtibatta olmak dileğiyle lvlim 21 :D çağrınınki 25 :D pelerin alacaz yakında para lazım :D :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 evet SucukEkmek Klanı Kuruldu Nick PANZER yeni başladık Buffer ım sağlam kadro var yeni başlayanlar varsa gelsinler[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Başka isim bulamadınız mı :D[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 El-Morad Best Clanı olarak şiddetle sizi bekliyoruz... :) :)[signature][hline]S: Beramus N: CizmeliKedi L: 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 isim önerin varmı armas baba ne koyalım clanın ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben wellknow dayım beni görürseniz kaçmayın bir merhaba diyim size :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bence clanın adını Blood™ yapın havalı isim :D veya My name is™ bu forum yukardan TM i göstermediği için öyle gözüktü :P ™ [Bu mesaj Aware3 tarafından 15 Ağustos 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Farketmez sucuk ekmek iyi. Cz ye geçmeye başlayıncada insan_deiliz falan yapabiliriz. :D Size iyi kasmalar yakında bende gelecem.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 :) Biz de cz ye geçince Biz_insan_degilmiyiz yaparız :)))[signature][hline]S: Beramus N: CizmeliKedi L: 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bende oynasaydım Evet olabilir :D yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bakın onu ayarlarız ,şimdilik sucukekmek kaşar arı cz de toplarız auzhauzhuahzuazazahzuazuahzhau süperim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeran Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yanılmıyorsam bir dönemde ÇaySimit klanı vardı. :D Düşünsenize piknik sepetleri alınmış piana kırlarında mangal keyfi yapılıyor. off offf Bayan arkadaslar evde börek çörek hazırlar erkekler mangal ile ugrasır. eheh[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tam türk usulü olur karuslu arkadaşlar sucuk ekmek hizmetinize girmiştir kaşar için cz den alıp gelmeniz lazım el moradlarda kaşar çok ehuheuehuhehe şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Gösterirrim ben sana kaşarı :)[signature][hline]S: Beramus N: CizmeliKedi L: 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben ßI ekmek arasi alsam :)) Server : Ares Clan : TakILmIor LeveL :55 Char MagiciaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kaşar olsun mu abi kaşar auzuauızaa kaşar azauhzhaz ben bi cz ye gidip 2 3 tane alıp gelecem beklersen kalmadı elimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beyler bu yok gelince sizi bi göreyim laflarını yediririm yanlız belirteyim :)[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben sıkıldım aresten.cyperde humanım war ama.orc da açtım şu an 21 felan galiba.alırız diyosanız orda kasarım artık. el cewap_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bab lvl kasacan dimi biz biraz iyi bi ekip olmayı düşünüyoz salam adamlarımız var eylül en geç ekim bitimine 60+ olamız lazım anlıyormusun böle olmassa yardımımız boşa çıkar bide yaş alim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya gelmek isteyenler okusunlar yeni başlayanlar felan bizim çok sağlam bi ekibimiz var diez ve beramusta kastık level 58 60 + adamlar yaptık bıraktık yeni heycan olsun diye cypher da başlıcaz gelmek isteyen olursa alırız aramıza kaynaşırız ortamın sıcak olması önemli olan level düşük pek bişi ifade etmez Elimizde 1 Archer 1 Asassian 2 Buffer / bp 1 Warrior var tecrübeli oyuncu[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 3 priest 3 assasian 1 archer 1 warrior var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beyler sercan ve emrah ve burak konuşmalarımız sonunda elmorad olmaya karar verdik hemen el morad char açın ama hemen sercan emrah duydunuz mu konuştuk tartıştık elmorad olacaz chyper da haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben karusları pek sevemedim lvl kasma yerlerini pek bilmiyom insan oğluyuz dedik el morad olacaz haberiniz olsun 30 charda gerek olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben bu tiplere çok sayıyorum oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sanane ? bizim tipimiz değilmi kendi clanımız[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar